) Tudomásul kell venni, hogy nálunk a köridő nem motrfüggő 1.sorban. Érdemes rápillantani az mz-re, a 9.-ig 1 min alatt vannak, és milyen? motrral. Aki náluk gyorsabb az magyarázkodhat.
) hogy át áll. Sőtt, jön a Kis Tomi szintén a 125-ből, már gyarmaton az én motorommal indul, Takács fikszen átjön az MZ kupából valószínű a haverjával. Végül is mindenki a királykategóriába vágyik.
Mondtam is, gyertek csak jól elverünk majd benneteket.
És így születnek a legendák
Kis Szabónak
Pld: egyhengeres sztori....Azon kívül, hogy zörgött úgy tolt mind a két henger, hogy csak na. Azon kívül, hogy óvatosan ment ennyi. Mikor végre bevette a váltóm a sebességet és húztam neki úgy otthagyott mint a távírat. Ott voltam, láttam hallottam.
Ja ! Tavaly amikor Kecskeméten elkezdem első MAMI-s versenyem ( Best lap 1. 06
és mikor bevadultam 59. 6
ott is kiestem )Kis Szabó-tól 5! kört kaptam. Azóta mehettem 3 DB. MAMI-s futamot és a 125-ös mocival Kakucson az utolsó pillanatban kaptam a második kört miután füveztem meg minden. Most meg utolsó körben megelőzött az egyhengerrel működő géppel
Értem én, hogy 350-es meg minden de ez....fél egyenessel előtted volt a Gabi a P20-al és egy gázadás és a nyakára estél
Nem is gondoltam volna, hogy így megy ez a motor!
Csókoltatom az Öreget, hogy ilyen motort tud faragni!
Ügyes voltál persze Te is, hiszen mit ér a jó motor ha nincs jó pilótája
Kár, hogy nem jöttél Brezóra. Kiváncsi lettem volna mit megy a kanyargós pályán.
Holnap töltöm a második futamot is, amin pl. Serfy előttem hagyja el a kipufogót
3perc 48-nál azért lassítottam ennyire mert a Molnár Laci akkor még mozdulatlanul feküdt a fűben és mindenemmel integettem a rendezőnek, hogy ott fekszik a nagy fűben. De utánna siettem utánnad
azzal a fingszitával. Nekem már nem számít a lóerő ugyis ketten
ülünk a motoron én meg a majré én nem szégyelem gondolhatod
hogy amikor 9. voltam opatiában a yamahák világaban a VB-én
és 55kg voltam akkor még egyedül motoroztam, és jól esett
ma is csak nosztalgiából indulok mert ezt csináltam 26évig motorral
autóval így születtem a Tihanyi versenyen.