szerelő tökéletesnek minősített hajtókarokkal eggyütt...ezért nem húzta szét a föcit..( Lacinak és Dimmának is mondtam )alább írta is a Dimmma, hogy most még 1 szezont el ment volna..( ezzel eggyüt 2 )csak, ha már szétszedte kicseréli a középső főtengely csapágyakat. A föci végén lévő két csapágyat én vittem személyesen a műhelybe.. ( rá fogok kérdezni erre, mi lett a sorsuk) . A főtengelyről: mivel ez yamaha, itt egy hozzászólás Dimmától:
Sanyi,beszéltem a berényi emberrel,nem ad el semmit,majd még puhítgatom.
..igaz a számok szerint mindenhol célbaért a motor. Igen, a végére nagyon kevesen maradtunk. A dobogóra igen is büszke vagyok, mert a Szabón és a Mihun kívül senki sem vert el összesítésben egy versenyen sem. Igaz ők, de főleg a Szabó mindenkit elvert. Nekem meg a leg kissebb gondom idén a versenyzés volt. Amig a Szabó nem ült a motorjára tudtommal senki sem nyert rajta kívül a maga motorjával.Én csak hallomásból tudom, hogy szinte minden versenyen kiestek a Szabó korszak előtt. Pld.: 24-órás. Igaz utánna gyökeres javulás állt be. A motor építő projektet, meg soha nem hoztam volna fel, pláne itt. Akinek kell az tudja, hogy nem miattam akadt el. Amit feltett a fórumra képet a blokkról, mindenki látta, hogy nem 250-es. Amikor hívtam, hogy akkor megyek érte, mindig azt mondta : most nem jó...nem ér rá... és továbbra sem vitatkozom.
Aki meg nem hajlandó ezt belátni, az pancsoljon magának továbbra is pakurát a drága benzinbe és gyűjtögesse az olvadt dugókat a pócon