jó nagy a forgalmam, szétkapkodnak a vevők
csak utána akartam nézni a dolgoknak, hogy megfelelnek e a leírtak a valóságnak (beszarás mikkel találkoztam az elmúlt 3 hétben) és mindenhol a piros-fehér modellt látom. Én meg ezt a tipust kerestem volna konkrétan! De valahogy nem bukkantam rá! Nos azért erőltetem ezt ennyire mert a hétvégén majdnem vettem egy TSR 250 -est '94-est ..... ami valójában RH 250 volt és '87 -es. (Nincs is TSR-ből 250-es). Szóval most azért kezelek minden leírt infót, adatot fenntartással mert már nem hiszem el amiket a hirdetésekben leírnak. A te véleményed szerint ez a hirdetés megállja a helyét?
Egy részben rossz hírrel, de számomra egy új lehetőséggel is jövök:D
Lényeg, hogy van egy kx250 (http://www.kepesmotor.hu/kawas...) és lehet elcserélném.. Pár tanácsot, vagy gondolatot meghallgatnék tőletek, ha tudtok hozzá szólni:/ Egyedül a fogyasztása ami kicsit riasztó számomra, legalábbis eddig az egyik ismerősöm mondta, hogy 4-5-6litereket megzabál, ha csak finoman használnám:/ MEg még a csere ár lenne kérdéses, hogy mit kérhetek, vagyis milyen árat mondhatok a gyereknek a TT-mre .. Na előre is köszi a hozzászólásokat a témához