nagyon nehezen mozog legalább is kézzel de az nem kotyog csak kicsit erőltetett a mozgatása ismétlem KÉZZEL!
oda majd gyártatni kell tömítés szett-et, esetleg te tudsz? (tűzálló parafa vagy ami megteszi a dolgát)
de ja jobb lemérni és utána nézni
Hátha jók, de lehet nem!
(Meg fogok halni?
)
Az enyémet Túra-Cross-ra szeretném megcsinálni, esetleg mi a véleményed, de akkor már mindenkitől kérdezném!? Haspáncélt vagy alu lemezekkel telire csinálom vagy nézek egy bontott teli haspáncélt. Cross gumik voltak - lesznek rajta. Műanyag tankot néznék még rá mert a gyári fém tank mocskos nehéz.
Pazzaz 22mm kormány (piros eloxált), új, visszahajló fék és kuplung karokat (szintén piros eloxált vagy ha találok olcsóbbat akkor gyári) néztem rá, lánc fasza! fogaskerekek harapnak! berúgó hibátlan! blokk sérülés láthatólag nincs majd még át kell nézni, viszont a blokk belső részén elméletileg drámák vannak, másik fórumról ismerős mondta hogy főtengely csapágy problemasztika van mert enyhe gáznál kotyogás érződik/hallatszik a blokk és a hengerfej karbi alatti találkozásnál. Szóval tré!
De mivel olvastam a motorról hogy már MAJDNEM, de csak majdnem "LEGENDÁS" így nagyon megtetszett és úgy vagyok vele összekapom a kapitányt hogy még jó sokáig hajózhasson a sártengereken!
Amiket meg legelőször leírtam azok meg az apróbb esztétikai hibák kijavítása, mert ha már az enyém, akkor nézzen ki úgy ahogy én szeretném. És nevetséges összegek a hozzá tartozó alkatrészek. Csak most itt van az érettségi szezon kezdete és még esti gimin szívom a fogam miatta, de utolsó év most vagy soha!
Utána meg felhőtlen örömök az XT-vel!
(Ennyi szöveg után tutti hülyének nézel, de ha elolvastad kezet rá!
)
Középtől vagy széltől mérjük a csapágyat? mert én széltől-szélig mértem és azt hiszem 22 és 22,5mm jött ki. DE! Írd le légyszi hogy hogyan mérjük eme nagyszerű csapágyakat és pontosan leírom melyik mekkora... És majd az átvétel de, elsősorban az összeget hogyan oldjuk meg? Köszönöm hogy visszaírtál! Én most suli lázban meg érettségiben vagyok szóval későn tudok csak válaszolni de, válaszolni fogok!
mivel úgy is meg lesz töltve zsírral(azért vannak a zsírzógombok) nem számít ha kicsit kopott
néha pumpálsz rá zsírt aztán jólvan, kb örök élet ha kenve van rendesen
van egy csomó zsírzógomb nyomogasd rendszeresen
de mielőtt csapágyakat rendelsz mind mosd el és nézd meg lógnak-e ha mozog kár költeni rá,
a sok fém műanyagosításában nem látok nagy értelmet, jó ha nyernél rajta 10 kilót...... aztán egy csomó pénz
aztán hogy 160 kiló vagy 150 nagyon tökmindegy
a belsős javítás meg csak annyi hogy kivágsz egy gumilapocskát beteszed a menesztő 2 fele közé és úgy teszed rá a lánckeréktartót
ha nem megy össze akkor nincs is nagyon megkopva