téged abszolut nemvesznek komolyan
ha ezzel a kérem hangnemben beszélgetsz velük,soha nemintézödik el.Kurva türelmes ember vagy
.....már tulzottan is az
Hát a jó q--va édes anyjukat azt.
, fogyasztásról ne mtudok írni, de azt tudom hogy alig tankoltam bele, de nem mérem. Gyorsulása sztem "ideális" teljesen rendben van. Motorozhatósága mégjobban, nekem nagyon bejön, sportos de mégse "kényelmetlen". Ugyanis van ugye a japán féle mint ami TZRrr-nek volt, az sokkal inkább pályára van tervezve sztem, és a szomszédomnak is olyan van és az sztem kényelmetlenebb. Ami még nagyon tetszik a motorban az a "csomagartó" az ülés alatt...(befér egy kiló kenyér is, vagy akár 6 dobozos sör is
...teszteltem...
). Itt a Csepeli(szar) utakon alig veszem észre a gödröket, teljesen jók a futóművek. A hangja meg valami fantasztikus számomra egy 125ös 2T-től...nagyon tuti sztem. Végsebességét nemtudom, nempróbáltam, de nem is arra vettem, 120as tempót lazán viszi alattam(63 kiló). Ami még nagyon tetszik hogy az alsó tartományban is eléggé húz a gép, nem csak power felett(ettől is másabb a japántól sztem, az sokkal később kezd el pörögni, de akkor aztán kilő...). Szóval sokat nemtudok modani még a motorról, hülyeséget meg nem akarok. Én mikor megláttam tudtam ez kell...kipróbltam és egyből mentünk írni az adásvételit.
tudom mindenki a saját lovát ...de nagyon megy
imádtak a környéken vasárnap délután
.........de bekaphatják
, még 1 hét van azt mondták ha addig ne mtalálunk akkor majd a Schalke elleni meccsre megyek tavasszal...
Kedden rangadó!!!! Hala Madrid
Amúgy türelemről: Ma a KTH(Központi Tnaulmányi Hivatal)-ban, olyat rúgtam az iróasztalába egy tetüládának.
Bemegyek, és ezt elmondom az ügyintéző szatyornak aki erre géphangon: "Tantárgyfelvételi, és leadási határidő vége február 16 volt, azaz múlthét pénteken. Nem tudok mit csinálni, előbb kelett volna jönni, viszont látásra" Próbáltam neki szépen mondani, hogy mi a faszt képzelenek magukról, hogy kiírnak egy tárgyat ami nem indul, és semmi értesítést nem adnak róla...és utána még nem is engedik leadni. Rontja a tanulmányi átlagot, elvesztem a kreditet azaz fizetnem kell 3600HUF-ot... Majd szarok rád stílussal közölte velem, hogy ez van, így jártam...
Ekkor leüvöltöttem, belerúgtam az asztalba, és mindjárt lett egy olyan lehetőség, hogy hozzak a tanszékről igazolást, hogy miattuk nem indult a tárgy, és akkor leadható.
A KTH ajtóra ki van írva, hogy "Becsukni! Nem becsapni!".(vajon miért írták oda