) vizet, az még jól is esett a lefagyott lámujjaimnak. A szembe jövő autósok is kellemes zuhannyal szolgáltak. A bőrruhám könyöke ahogy lejebb lógott, összegyűlt benne a víz, és amikor a benzinkúton levettem a keztyűt, és lelólgattam a kezemet, akkor kiömlöt fél-fél liter viz a ruhámból.
De mire hazaértem már nem volt olyan vicces a dolog, mert lilák voltak a kezeim, és alig éreztem az ujjaimat. Sosem gondoltam volna, hogy a forró leömlőt fogom egyszer kétkézzel ölelgetni. Életemben nem motoroztam ilyen szart, mint tegnapelőtt.
A szombati esőből én is kaptam, pont Oktogonnál kapott el, Nyugatinál meg már félre is álltam a felüljáró alá. :D Kb. 1 órát szobroztam ott, aztán indultam tovább. Az volt a durva, hogy így idom nélkül az első kerék rohadtúl felverte a vizet és a cipőm olyan volt mint ha a Dunában mászkáltam volna vele. Vagy neked is felveri úgy, hogy rajta van az idom?
Így is lett!
)
pl. 150ezerből javítható) De ha nagyon sok, akkor a biztosító aszondja, hogy itt anyagi totálkár van, azaz nem érdemes megjavítani a motort, telefont akármit. És ilyenkor annak a baleset előtti értékéből kivonja a roncs értékét(és elosztja 3-mal
) És valami aprópénzzel akar elküldeni, amiből se megjavítani, se másik motort nem lehet venni. Ilyenkor kell bemenni, és alkudozni, huzakodni, és kihozni azt, hogyha te a roncsot leadod egy bontóba, és kapsz érte pl. 40ezer Ft-ot(viszel róla árajánlatot egy bontóból), a használtauto.hu-n rákeresve ugyanarra az állapotú/évjáratú/felszereltségű hirdetésekre kijön, hogy a legtöbbjük pl. 280ezer körül van, akkor igenis fizessenek neked 240ezret, vagy fizessék ki a korábban anyagi totálkárnak ítélt 150ezret.
)Ha keveslitek az összeget ügyvédet kell fogadni,az szépen ir 1jól megfogalmazott papirkát,és 1böl(jó esetben..) elkezd csoogni a pénz
Igaz idő de kamatostul kilehet sajtolni belölük.Azért(is)nemfizetnek normálisan mert az embereknek se idejük se kedvük a hossszabb fojamathoz,pedig sikerülhet a győzelem
és akkor sztm a képek alapján amit csinált a csávó arról állapítják meg az árat nem?
sztm csinálhatom a gépemet lassan:D