Tom hogy nyúlik a lánc,de azé köc hogy szóltá tiger!Amúgy a mi sulinkba,6 motornak való helyet különítettek el,ami el van keritve és lakattal van leláncolva.Ahoz hogy ott tárolhasd egy félévben 250 Ft-ot kell fizetni Azé meg megéri Én má tavaly nyáron előre kifizettem...
Errefelé egy szót se szólhatok a rendőrökre,jófejek:múltko az egyik kipróbálta a tüzért
itt bazze azért is ugranak ha 50es motort vezetsz Mes jogsival,és van rajtad minden csak hogy belekössenek valakibe!!nagy leszek eskű audit fogok venni azokat sose merik megállítani
hát engem ha megláttak volna ugy hogy forgalomba személyt szállítok még le is csukattak volna , te motorral jársz suliba??? én robogoval megyek a tzrt tulságosan féltem ahoz, nehogy valamelyik tapló paraszt meghuzza vagy ilyesmi
Szevasztok!A tzr-rel nap mint nap viszem reggel suliba bnőmet,és hozom is onnan.Azon kivül hétvégén le se szállunk a motorról, múltko pancsi ringre mentünk KETTEN!eddig kétszer kaptak el,és aszonták semmi gond,csak vigyázzunk és mindig legyen mindkettőnkön sisak.ENNYI De ez Szombathely...
megszted ha elviszek vkit 160kmre arébbb ott kell hagynom annyit mond hogy máskor ne vagy egy enyhe csekk de leszarom. unokatesómnak us fél éve van jogsija és minden nap visz vkit. és nem szólnak érte.
hát esteleg még van az SPA fokozatt de az titkos fejlesztész meg minden hát igen nekünk is azt mondta a szerelő hogy egy fullos tuning 200ból jön ki,gondolom abba az elektronika is benne vab
Sziasztok. Tiger apja vagyok. Látom eléggé központi téma nálatok a TZR tuning. Kb. 4 helyen jártam Ducati szalontól kezdve a Yamaháig Budapesttől Székesfehérvárig bezárólag. Rövid infó. 20-40 ezer Ft
között költséggel kb 90km/h utazó sebesség ebben nincs kipuff csere. Ennél komolyabb tuning 100.000
feletti összegek és nagyon össze kell hangolni a dolgokat. Itt most nem otthoni, haveri kör sufnituningra
gondolok. Jelenleg a mi tűzérünk kényelmesen 85-87-es utazott tud sima úton.
Hogy nyomatékosabb legyen a motor azt kb.15-20 ezer ft között megoldható. Normális használatban és gyári állapótban folytás nélkül olcsón jelentősen többet nem lehet kihozni a gépből.Más megoldás gazdaságilag nem éri meg.
Véleményem szerint. ha valaki többre vágyik akkor váltani kell. Tudom a Ti korosztályotoknak nagyon fontos a dízájn stb. Nem az észt akarom Nektek osztani, de itt komoly pénzekről van szó. Jó motorozást
kivánok és vigyázzatok magatokra.
Mitsubishi Evo is jó
Bár a Merci is ott van ...
Bár a merci inkább (haverom szavaival élve) "cigó kocsi"
Errefelé egy szót se szólhatok a rendőrökre,jófejek:múltko az egyik kipróbálta a tüzért
Mivvan arról remélem tudsz ha nagyon sokat viszel kétszemélyt akkor megnyúlik a láncod?
én is azért váltok nagyobb kategóriára meg hogy 2 személyt vihesek
között költséggel kb 90km/h utazó sebesség ebben nincs kipuff csere. Ennél komolyabb tuning 100.000
feletti összegek és nagyon össze kell hangolni a dolgokat. Itt most nem otthoni, haveri kör sufnituningra
gondolok. Jelenleg a mi tűzérünk kényelmesen 85-87-es utazott tud sima úton.
Hogy nyomatékosabb legyen a motor azt kb.15-20 ezer ft között megoldható. Normális használatban és gyári állapótban folytás nélkül olcsón jelentősen többet nem lehet kihozni a gépből.Más megoldás gazdaságilag nem éri meg.
Véleményem szerint. ha valaki többre vágyik akkor váltani kell. Tudom a Ti korosztályotoknak nagyon fontos a dízájn stb. Nem az észt akarom Nektek osztani, de itt komoly pénzekről van szó. Jó motorozást
kivánok és vigyázzatok magatokra.
Ma olyan cigánynevet hallotam hogy Lakatos Francesko!!!