nem kell mindig rosszra gondolni Atti...
vagy még nem adtad el
hová valósi vagy?képet a nevemre kattintva tálász
szép gép
Nem te voltál a Yamaha Gordiniben?Egyébként most nemakarlak megbántani, de szerintem a nagyon magas csáveszok szerintem elég hülyén néznek ki rajta..!Nézd meg a yamaha honlapján oda is beraktak egy rohatt magas csáveszt...És úgy ül rajta mint aki egy sámlin ül!
De komolyan!
, kényelmesen elférek rajta, mondjuk azt szem elött kell tartani hogy 50es ugy hogy, nem azt mondom hogy szarul megy csak néha többet néznek ki belőle, nem egyszer hívtak ki 125ösök meg nagyobbak..
, és kényelmes is, meg apa is elfér rajta és alatta is megy 100fölött pedig 110kg, alattam meg 110 vagy fölött, de ez sportkipuffal van meg elöl 12es fogaskerekem van, meg most raktam bele nagyobb fuvokát meg még erősebb ngk verseny gyertyát. ha kiszeded a folytást a kipufogobol és nagyobb fogsakereket raksz bele előre (12est érdemes) és még nagyobb fuvokát, akkor ment nelem 100körül, egyébként 85 az utazó sebbesége, (áttétel függő is persze a dolog). én személy szerint végülis megvagyok elégedve a motorral, nagyon szép, termetes motor.
ez elöbbi ok miatt megbocsájtjuk neked ha a képeket meg az ajándékok listáját csak holnap osztod meg velünk
Hú, szerintem nagyon szép ez a motor!!NAgyon nagyon!!!!!!!!!!!!