A kresz órák nekem is tetszettek! De a legjobb a rutin volt! a kisrobival égettük agumit, meg összevissza mentünk apályán meg saját pályát alkottunk meg kerekeztünk :D:D
Hát az bizony megragadt. Felment a vízhő és befékezett a hátsó fék -- az tuti h megragadt.
Ha nagyon könnyen felmegy a vízhő nézd meg h van a moccban hűtő víz lehet h valahol kilukadt és elfolyt a vízed azért melegszik olyan könnyen.
Tomcat, itt egy csevegő progit www.skype.com nekem nagyon tetszik, és szerintem jobb is mint az msn! Dave tőled meg azt szeretném kérdezni, hogy hol vetted a matricákat a motorodra!(különösen a sárga csíkokat )
Lol nezzetek mar meg a muanyagnal ha a lancot felemelitak .. az vezeti a lancot ... kiva nalakitva nincs elbaszva ... nem za adja ki azt a hangot hanem biztos h mas ... baszsatok meg apamekkal mentem mocizni es felmelegedett a viz a moto meg leallt es ugy csinalt mintha 90nel behztam vilna tore a hato feket ... megtudtam tartani de nem tudjuk mi lehet a hiba ... tegnap is piossal jelzett a vizfok mero de utanna nem huztmam neki annyira nehogy felnyaljak ... ja es ahatso fek nem egett es ugy blokkolt le ... seiccsetek mi lehet?
Dave, nekünk is beleér a lánc, pedig a feszességével nincsen gond!Srácok, szombaton lesz az első kresz órám! Zoli, akkor megpróbálod megoldani a vasárnapot?
CSá midnenkinek! Visszatértem :D
Az lenne akérdésem h... meglett húzva a lánc a TZR-en és fasza feszes de beleér abba a kúrva műanyagba! Neketek is beleér? mitől érbele? feszes a lánc pedig! De mikor megyek 6.ban és behúzom a kuplungot és csak siklok akkor hallom h súrolódik...
de méééért? nektek is beleér? ma nyúztam egész nap 80-98 km/h között
van benne viz ...
Most jöttem meg az első kresztanfolyamról, és nagyon élveztem!
Szerencsére nem lett semmi komoly!
Ha nagyon könnyen felmegy a vízhő nézd meg h van a moccban hűtő víz lehet h valahol kilukadt és elfolyt a vízed azért melegszik olyan könnyen.
És ezt láttam!
Tomcat, itt egy csevegő progit www.skype.com nekem nagyon tetszik, és szerintem jobb is mint az msn!
Énveszem meg a rosi replicát Debrecenben
Dave, nekünk is beleér a lánc, pedig a feszességével nincsen gond!Srácok, szombaton lesz az első kresz órám!
Az lenne akérdésem h... meglett húzva a lánc a TZR-en és fasza feszes de beleér abba a kúrva műanyagba! Neketek is beleér? mitől érbele? feszes a lánc pedig! De mikor megyek 6.ban és behúzom a kuplungot és csak siklok akkor hallom h súrolódik...
de méééért? nektek is beleér? ma nyúztam egész nap