illetve, hogy egyáltalán arra keveredjen bárki akár véletlenül is. Valószínű, hogy miattuk szar az önindítóm... [és majdnem vettem emiatt egy szabadonfutót feleslegesen, ami gyanú lehetett, hogy esetleg az a gond]. Ami, ha bukások is vannak sem törik szét benne a mágnes belülről, úgy hogy kívül sértetlen a burkolata. (Ilyeneket művelnek, hogy legyen szervíz munkájuk....)sajna ez elég későn derlüt ki, hogy az a hibás és azért nem indít rendesen, ugyanis volt amikor indult és volt, hogy nem, és mindenki az akku-t emlegette hogy esetleg gyenge, de egy új akku-val is ezt csinálta aminek nagyobb volt az indító teljesítménye (és kb. egy újnyival magasabb is a beleajánlottnál, és éppen ez még elfér az ülés alatt. nagyobb már nem)...
Mehetnénk egy gyorsulásit, hogy lásd mennyire fos alul...
Persze, ha még megvolna a TZR50-esed.
Vagy bárki akinek van TZR50 átalakítatlan, folyás nélküli és max. lánckerék alkatrész cserével megy jobban a gyárihoz képest és válalkozik erre a feladatra.
Akinek tuningolt és maradt 50-es (nem csak papíron), ami azt jelenti, hogy egyéb alkatrészei is cserélve lettek, is jelentkezzen. (Mondjuk azért érdekel, hogy mennyivel mész el melettem
Egyébként lehet gyorsulási tali
Nekem csak annyival több a gépem, hogy használom az általam forgalmazott szereimet benne és ez még nem számít tuningnak nincs cserélve alkatrész!
Lehet jelentkezni max aug 20.ig és addigra lebonyolítva, mert 25-én lejár a jogsi és lehet nem fogom tudni meghosszabítatni.