pénteken tankoltam idén először...a tavaly tavaszi áraknál 10ezer alatt volt egy telitank...most 13500...
5-6km kell az autónak, amíg kiér a kék mezőből a vízhőfokjelző mutatója. Addig max 2000-es fordulat...max 80km/h...
ilyenkor szoktak előzgetni a suzukik meg a wrtburgok...
Azt kétlem, mert ha az € csökken a benzin ára ugyanúgy megmarad vagy nő.
Tavaly az € 270-290 Ft volt ilyenkor mint most is. És a benzin ára 270 körül volt. szal nem értem mi köze az €-hoz. De hát valamire kell fogni.
Engem is zavar, hogy 300 közül és felett van. Főleg, hogy nem szezon időben, és talán inkábbb annak tudható be, hogy nincs olyan télies idő mint tavaly volt. Meg hát azért mégsem a tavalyi évet éljük muszály mindig emelni a kiadásainkat...
Mert miért is lenne az jó mindenkinek, ha megtudná fizetni azt amit megszeretne venni. Így teszi azt a kormány, hogy nehogy tudjál fejlődni előrejutni, félnek, hogy többet kereshetnénk akár náluk is, becsületesen, ellentétben velük, és ezért mindent elkövetnek, hogy ez ne következzen be.
Bár azt nem fogják fel, hogy ha van az embereknek pénze, akkor többet tudnak költeni, mert kevesebb adó teher van és több vásárlás több így az adóbevétel... Ezt vajon mikor fogják belátni?
A nép azért vásárol keveset, mert sokba kerülnek a szükséges dolgaik...