Sziasztok!
Fekete 2006-os tzr 50-hez keresek matricázott baloldali idomot!
Kereskedésben milyen áron lehet kapni?
Vagy esetleg van valakinek eladó itt?
Válaszokat előre is köszönöm!
Motorodról kéne több infó... akkor tudunk ajánlanilánckerék méreteket.
Mennyire gyári a géped?
Mekkora ccm? Mekkora kerék méret?
Mikori gyártású gép?
Most milyen áttétel van?... stb.
mert neki 0.82 liter ami kell, akkor már meg kéne jelennie, de addig öntsed amig a csavarnál nem jelenik meg úgy, hogy a motor nem oldaltámaszon van hanem vizszintesen, tehát 90°-os szögben a talajhoz.
hali!Tudnátok nekem adni tanácsot hogy milyen fogaskerekeket tegyek a mocira.. nektek milyen van és mennyi a vége és milyen a gyorsulása...köszi a választ..
Köszönöm szépen az infót, majd ha ez tönkremegy vagy végképp nem lesz jó,kicserélem majd egy sima ba20d 35/35 ös halogénre, vagy vissza teszem a gyárit,még nincs pénzem rá
Sziasztok!
Cserélve lett a váltóolaj a gépemben és bele lett öntve a könyv szerinti 0,75 liter de a deknin az ellenőrzőcsavarnál még akkor sem jön az olaj ha megdöntöm a gépet ez így normális?
XENON hatású halogént sose vegyél, az magasabb hővel működik,
használj normál halogént, én akkoriban nem találtam boltot pesten mikor szükségem volt rá BA20D foglalatú 35/35W-osat, így átalakítottam a HS1-es izzót, és csináltam hozzá foglalatot is.Nem olvasztotta ki a foncsort, és ez legalább halogén, nem úgy mint a Gömbfejű BA20D izzó ami állandóan elszakad, legtöbbször. Használj halogén BA20D foglalatút, annak ugyanakkora hővel kell üzemelnie, mint a HS1-es izzó. Mindkettő Halogén és 35W/35W-os. Vagy csak eredeti Bi-xenont 35W/35W-osat, vagy Halogén 35W/35W-osat használj. Ami mégkissebb hőt termel.
Kék üvegű izzót ne tegyél bele. Halogének tovább bírják mint a Normál BA20D-s gömb izzó mint ami gyárilag benne van. 35W-nál nagyobbat ne tegyél bele, halogénből se.
vettem a tzr-be előre egy xenon hatású halogén ba20d foglalatba jó, 35/35w os RMS izzót, amit ajánlottak itt fórumon.
Csak a baj annyi vele hogy megolbadt a foncsor, és meg is repedezett.
ez gondolom nem jelent jót, a probléma orvoslására mit tudnátok ajánlani,mert rendelni nem akarok még egyet:D
Én szerintem kivitelezhető a hőfokmérő mert ugye az aprilia rs 50-nek is ugyan aza blokkja mint a TZRnek és az RS-nek ott van a hegerfejen a jeladó akk a TZR-nek is ott kéne lennie valahol
amit linkeltél annak előfeltétele hogy legyen a motoron gyárilag jeladó, így felejtős, mert ugye tzr-en nincs semmilyen szintjelző gyárilag.
Robogós cuccot be lehet építeni, nem tudom hogy láttatok-e már ilyet élőben? Van egy vasrúd, amin fel-le csúszkál egy műanyag, ami úszik a benzinen, így ha kevés van benne, hozzáér az aljához, akkor jelez, magyarul bizonyos ponton kivillan egy lámpa. Ehhez ugye ki kel fúrni a tankot, beledugni, leszigetelni, meg ugye az se mindegy milyen magas a cucc, mert ugye az befolyásolja hogy hány liternél jelez.
A hőfokmérő kicsit egyszerűbbnek tűnik. Gyárilag nincs ezeken? Mert ha nincs, valahova a rendszerbe be kell rakni egy hőgombát, meg hozzá valami mérőműszert, sztem ezt is célszerű bontottan megvenni. Minden megoldható, csak kérdés megéri-e vele szórakozni? Én pl a benzinszintjelzőt feleslegesnek tartom, kinyitottam aztán láttam mennyi van benne.
akk most jöjjön az én kérdésem,hogy kivitelezhető hogy egy hőfokmérőt rakjak rá? pl: Egy RS-nek? Mert a hengerfej csatlakozásnak ugyan olyannak kéne lennie.
köszi a választ.
köszi,hello
Fekete 2006-os tzr 50-hez keresek matricázott baloldali idomot!
Kereskedésben milyen áron lehet kapni?
Vagy esetleg van valakinek eladó itt?
Válaszokat előre is köszönöm!
Mennyire gyári a géped?
Mekkora ccm? Mekkora kerék méret?
Mikori gyártású gép?
Most milyen áttétel van?... stb.
Köszönöm szépen az infót, majd ha ez tönkremegy
Üdv!
Cserélve lett a váltóolaj a gépemben és bele lett öntve a könyv szerinti 0,75 liter de a deknin az ellenőrzőcsavarnál még akkor sem jön az olaj ha megdöntöm a gépet
használj normál halogént, én akkoriban nem találtam boltot pesten mikor szükségem volt rá BA20D foglalatú 35/35W-osat, így átalakítottam a HS1-es izzót, és csináltam hozzá foglalatot is.Nem olvasztotta ki a foncsort, és ez legalább halogén, nem úgy mint a Gömbfejű BA20D izzó ami állandóan elszakad, legtöbbször. Használj halogén BA20D foglalatút, annak ugyanakkora hővel kell üzemelnie, mint a HS1-es izzó. Mindkettő Halogén és 35W/35W-os. Vagy csak eredeti Bi-xenont 35W/35W-osat, vagy Halogén 35W/35W-osat használj. Ami mégkissebb hőt termel.
Kék üvegű izzót ne tegyél bele. Halogének tovább bírják mint a Normál BA20D-s gömb izzó mint ami gyárilag benne van. 35W-nál nagyobbat ne tegyél bele, halogénből se.
hát ez így sikerült
Eladó a képen látható zsír új Pirelli mtr01 dragon gumi 100/80-17
vettem a tzr-be előre egy xenon hatású halogén ba20d foglalatba jó, 35/35w os RMS izzót, amit ajánlottak itt fórumon.
Csak a baj annyi vele hogy megolbadt a foncsor, és meg is repedezett.
ez gondolom nem jelent jót, a probléma orvoslására mit tudnátok ajánlani,mert rendelni nem akarok még egyet:D
ÜDv!
Robogós cuccot be lehet építeni, nem tudom hogy láttatok-e már ilyet élőben? Van egy vasrúd, amin fel-le csúszkál egy műanyag, ami úszik a benzinen, így ha kevés van benne, hozzáér az aljához, akkor jelez, magyarul bizonyos ponton kivillan egy lámpa. Ehhez ugye ki kel fúrni a tankot, beledugni, leszigetelni, meg ugye az se mindegy milyen magas a cucc, mert ugye az befolyásolja hogy hány liternél jelez.
A hőfokmérő kicsit egyszerűbbnek tűnik. Gyárilag nincs ezeken? Mert ha nincs, valahova a rendszerbe be kell rakni egy hőgombát, meg hozzá valami mérőműszert, sztem ezt is célszerű bontottan megvenni. Minden megoldható, csak kérdés megéri-e vele szórakozni? Én pl a benzinszintjelzőt feleslegesnek tartom, kinyitottam aztán láttam mennyi van benne.