szia
annyi vele csak a gond hogy van egy kis hupli a műszerfaltartó alatti vaslapban mert már valószínűleg estek vele de az enyémen is fennt volt már és teljesen passzol minden...egy ideig használtam aztán kaptam egy vadonat újat ajándékba az új fejidomhoz meg a pleximhez szóval gond nincsen vele csak egy 5mm-ert megvan görbülve.
Olyan 10E-ért gondoltam uj ára 30 000 de mivel estek vele vagy nemtom mit csináltak ezért ez szerintem egy reális ár.Ha nem értesz egyet akkor ESETLEG csökkenhet
Az első vásárláskor 2 kulcs jár a motorhoz. (ha már nem 0 km-es a gép akkor már a gazdájától múlik hogy mindkettő kulcsot odaadja-e vagy nem. De hogy visszaél-e a második kulccsal... )
A két kulcsott összekötő műanyagon szerepel a ZADI kódszám ami alapján lehet rendelni a YAMAHA-tól. Ha kaptál motorhoz kezelési útmutatót, akkor abban bele kellett volna írni a kulcs azonosító számát. Vásárlást követően. Ez alapját is tudsz rendelni gyári kulcsot. Ami persze tuti jóval többe kerül mint egy gyújtáskapcsolót használtan megvenni amihez még kulcs is van. Ezzel az a baj, hogy ez a kulcs nem nyitja majd az ülés zárját. Jobb megoldás, ha zárhoz csináltatsz kulcsot. Így mindkét zárat tudod majd nyitni egy kulcsal. Ha mér csináltatsz, akkor 2 legyen. (gondolom a második már nem lenne annyi költségű mivel a másodikat már meg lehet az első elkészülte után, azt lemásolva (a második) 3 perc alatt elkészül. Mindenképpen próbáld ki a kész kulcsokat mindkét zárban.)
Nem egyértelmű a dolog mert ahogy láttam aprilia mx 50 1999-től felfele azok asszem már am6-os blokkosak, Aprilia rs 50 1999-től azok is AM6-os blokkosok már. de viszont TZR 2002-ig az nem AM6-os
Srácok! http://www.robogoalkatresz.eu/... Tudom ez 2002es tzr50hez való,akkor a mostani modellhez nem is passzolna?Valaki hozzáértő?Köszönöm elöre is a válaszokat!
Eladó Am6-os blokkok
henger nélkül 20-25ezer ft
hengerrel 30ezer ft
ugyanitt ezen blokkok mindennemű bontott alkatrésze
henger szettek 8-12ezer ft
főtengelyek 2-8ezer ft
váltók 8ezer ft
blokkfelek 5-6ezer ft/pár
kuplungok újszerűek 8ezer ft
Heló
Megoldódott az önindító probléma.
szétszedtük meg takarítottuk összeraktuk viszonylag jó a 21es karbival melegen is indul csak nehezen...:(
sajnos kiderül hogy az új malossi hengerbe a dogó ketté repedt egyenlőre rejtély h mitől és melegen elment belőle a kompresszió...
hidegen is kevés volt:D
nembaj már szerelőnél van hónolás új dugó:)
Valószínű elég csak az indító motor mechanika részének cseréje, de ha már a másik fele is rossz, akkor pedig teljesen új indító motor kell.
Póróbáld a mehanika részét olajal bekenni, talán az segít. Ha ez már nem, akkor ez a fele tuti cserés, ha inditáskor forog az egész akkor elekrtonikusan még jó. Tuti nem az akku a gond, ha már van forgás. A fogaskerék nem kap bele a lendkerékbe vagyis ennek a részét kell jobban megvizsgálni. Ha a rúgó nem húz vissza akkor csere a mehanika, és így megúszod kb. 10 000-ből, ha kapsz valahol, vagy egy komplett indítót szerzel be.
Én 115 kg és 185 cm vagyok, nekem nem kicsi a gép... Méretre majdnem ugyanakkora mint az R6. Végsebességre nekem leforog, csak mondjuk táv meg idő is kell neki
Méretre biztos hogy nem lenne kicsi...majdnem ugyan akkora mint fater 600as cbrje ...a súlyról nekem az a tapasztalatom hogy kb ugyan úgy ment mögöttem egy emberrel mint csak velem... :D felfele azért már gázos a 110kg...
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne: Szeretnék venni egy yamaha tzr 50 motort, de nem tudom, hogy nekem kicsi lenne e? 195 cm vagyok és 110 kg. Kicsi lenne nekem ez a gép(majom a köszörűkövön)? Elbírna e engem, mennyivel menne alattam?
Üdv mindenkinek!
dehogynem... attól függ mennyire kevés. enyém is nemrég rosszul lett összerakva és a viztér felé kifújt, forralta a vizet. motoron ülve fél méter gurulástól beindult, de a zsir új, feltöltött akksiról nem. azóta kapott rendes tömitést és pöccre indul.
annyi vele csak a gond hogy van egy kis hupli a műszerfaltartó alatti vaslapban mert már valószínűleg estek vele de az enyémen is fennt volt már és teljesen passzol minden...egy ideig használtam aztán kaptam egy vadonat újat ajándékba az új fejidomhoz meg a pleximhez szóval gond nincsen vele csak egy 5mm-ert megvan görbülve.
Olyan 10E-ért gondoltam uj ára 30 000 de mivel estek vele vagy nemtom mit csináltak ezért ez szerintem egy reális ár.Ha nem értesz egyet akkor ESETLEG csökkenhet
Igen , mit kérsz érte?
A két kulcsott összekötő műanyagon szerepel a ZADI kódszám ami alapján lehet rendelni a YAMAHA-tól. Ha kaptál motorhoz kezelési útmutatót, akkor abban bele kellett volna írni a kulcs azonosító számát. Vásárlást követően. Ez alapját is tudsz rendelni gyári kulcsot. Ami persze tuti jóval többe kerül mint egy gyújtáskapcsolót használtan megvenni amihez még kulcs is van. Ezzel az a baj, hogy ez a kulcs nem nyitja majd az ülés zárját. Jobb megoldás, ha zárhoz csináltatsz kulcsot. Így mindkét zárat tudod majd nyitni egy kulcsal. Ha mér csináltatsz, akkor 2 legyen. (gondolom a második már nem lenne annyi költségű mivel a másodikat már meg lehet az első elkészülte után, azt lemásolva (a második) 3 perc alatt elkészül. Mindenképpen próbáld ki a kész kulcsokat mindkét zárban.)
30/499-11-98
keresek am6-ra 80as öntöttvas polini vagy malossi hengerszettet.
henger nélkül 20-25ezer ft
hengerrel 30ezer ft
ugyanitt ezen blokkok mindennemű bontott alkatrésze
henger szettek 8-12ezer ft
főtengelyek 2-8ezer ft
váltók 8ezer ft
blokkfelek 5-6ezer ft/pár
kuplungok újszerűek 8ezer ft
önindítók 8ezer ft/db áron(újszerűek)
orozoli2002@yahoo.com
06304351769
Megoldódott az önindító probléma.
szétszedtük meg takarítottuk összeraktuk viszonylag jó a 21es karbival melegen is indul csak nehezen...:(
sajnos kiderül hogy az új malossi hengerbe a dogó ketté repedt egyenlőre rejtély h mitől és melegen elment belőle a kompresszió...
hidegen is kevés volt:D
nembaj már szerelőnél van hónolás új dugó:)
Póróbáld a mehanika részét olajal bekenni, talán az segít. Ha ez már nem, akkor ez a fele tuti cserés, ha inditáskor forog az egész akkor elekrtonikusan még jó. Tuti nem az akku a gond, ha már van forgás. A fogaskerék nem kap bele a lendkerékbe vagyis ennek a részét kell jobban megvizsgálni. Ha a rúgó nem húz vissza akkor csere a mehanika, és így megúszod kb. 10 000-ből, ha kapsz valahol, vagy egy komplett indítót szerzel be.
A kérdésem a következő lenne: Szeretnék venni egy yamaha tzr 50 motort, de nem tudom, hogy nekem kicsi lenne e? 195 cm vagyok és 110 kg. Kicsi lenne nekem ez a gép(majom a köszörűkövön)? Elbírna e engem, mennyivel menne alattam?
Üdv mindenkinek!