Sajnos nem valószínű,hogy az idén sort kerítünk egy próbára de sose lehet tudni,hogy mikor lesz alkalmas egy Üllő-Ócsa stb. kanyargás.
. Ti melyiket választanátok, és miért? Vagy melyiket nem? És miért?
Én soha nem csinálnék ilyet !
Még én is barátkozom a DragStarral hiszen csak Július elejétől vagyunk együtt. Igaz az enyémen széles kormány van ami nagyon kényelmes hosszú túrán, de szűk megfordulásoknál a karom rövidsége miatt lassabban megy. A lábtartó az is furcsa mivel az enyém classic és ezen trepni van így nincs olyan szabadon a bokám mint a sima lábtartón. De amúgy kényelmes a motor, de a virgácsról nem tudom mennyire kényelmes mivel olyanon még nem ültem. Egy utánzaton ültem, ami azt hiszem Keeway volt 250 de az nekem kicsi volt, pedig nem vagyok egy magas ember a magam 176 magasságával és rövid lábbaimmal és karjaimmal. De azt csak egy próbára adták ide, hogy megnézzem mi a hiba jelenség. Nem lehet a motoromra egy rossz savam sem, csak meg kell szoknom, hogy az eddigi 130 le és 110Nm forató nyomaték helyett van 64Le és 88Nm forgató nyomatékom. De eddig sem száguldoztam, és emiatt is váltottam a csopperra, mert az közelebb áll hozzám. De pozitívan csalódtam benne. Ahhoz képest, hogy nagyobb darabb mint mondjuk a Virgács, nagyon kezes jármű csak érezni kell a határait és a terjedelmét. Fogyasztásávalis meg vagyok elégedve. eddig 4 litertől 5,3 ig fogysztot, teljesen nyitott csővel. De gondolom a virgács sem eszik többet. Remélem sikerült kissebb támpontott adnom levelemmel.
Üdv. Gábor