Aztán csak az lesz,hogy a végén a segítő kézbe harapnak.
, vagy véleménye róluk?
a smiley-t, mert egyetértettem Blackiex véleményével. Azért néha - finoman fogalmazva - elég nehéz neked tanácsot adni, VISZONT NEM KELL EGYETÉRTENED VELE. Nagy nehezen sikerült elhitetnem veled, hogy 1./ felesleges mások biztosításával foglalkoznod, egyszerűbb, ha kalkulátor programot használsz, ami NEKED lesz személyre szabott. 2./ Semmilyen nyilvántartást ne nézz meg motorvásárláskor. 3./ Véletlenül se használj MOL motoros tankoló kártyát / -8 Ft/liter / , mert a végén szerinted " többlet " kiadással jár. Vedd figyelembe : Segítő szándékkal írtam ! Blackiex nem szorul az én védelmemre, de az egyik legnagyobb szaktudással rendelkező, rendkívül segítőkész márkatársunk, akire bármikor számíthatunk. Itt mindenki segíteni akar a legjobb tudása szerint neked, ha kérdezel valamit, még akkor is, ha nem mindig " értjük " a problémáidat, és a segítséget sem kellő tisztelettel fogadod néha ! / Gipszjakab /
szóval itt tartunk...valakinek ötlete?
Bár nekem már meg van. Nem tervezek több motort venni. De azért jó lenne látni még több ilyen gyönyörű motort az utakon.