), van sok Suzuki Savage-es ismerősöm (voltam már velük együtt LS-találkozón is Orfűn). Következő motornak (egyébként kizárólag túrázom, többnyire egyedül), egy Virago 250-et, de még inkább egy 535-öt szerettem volna, leginkább a megjelenése miatt. Sajnos van egy huszonhárom évvel ezelőtti autóbalesetből kifolyólag egy gerincporcsérvem: kipróbálhattam egy 250-es és egy 535-ös virgácson is az ülést, testhelyzetet, de sajnos semennyire nem kompatibilis velem a - gyári - előretolt lábtartó. 10 percig sem volnék képes rajta komoly fájdalom nélkül megmaradni, pont ott terhelődik a gerincem, ahol fáj. Így lett egy olcsó naked Suzukim, amit pár hónap alatt "túrásítottam". Ez viszonylag kényelmes, 5-6 órát el vagyok rajta, óránkénti megállással, nyújtózkodással, cigiszünettel. Szóval tényleg nem sok közöm maradt a Virago-hoz, de rendszeresen olvasom a topikot, immár közel egy éve. Bocs, ha zavartam....
Leírom még egyszer,hogy meg értsd!!! Szopjál le!!! Aztán a szabad vélemény nyílvánítás jegyében le is tilthatsz!! Ennyire vagy képes.