Nah ennyit a dicsekvesrol.A masik dolog lement a fogyasztasom 5.6 rol 4.5 olajcsere otta.Aztan meg nah szeppen ment a motor de neha azert hallotam hangokat.hosszutavon 90-100 tol nem huzztam jobban.ilyen 80 km ert maxx mennyivel lehet velle menni.erdekelne hogy birnam e az autopalyat.peace xv535 szeles utat
Ugye volt róla szó, hogy összeállunk és rendelünk. 34 db gyertya lett a vége. Az eladóval egyezkedtem, illetve próbáltam, de nem jutottunk dülőre. Egy tucat gyertya felett mindenképpen UPS vagy FedEx futárral akarta volna küldeni, nem tudom, miért. A dolog lényege az, hogy nem tudtam meggyőzni hónapokig tartó levelezés árán sem, hogy USPS (az amcsi postahivatal) csomagban küldje el.
Nekünk azért nem lett volna mindegy, mert a 34 gyertya postaköltsége mezei USPS postával 19.25 $ lett volna, a FedEx 68.95 $, az UPS pedig 82.50$. Közel 10 eFt a különbség, és ez csak a szállítás költsége...
Ilyen postaköltség mellett nagyon nem éri meg, így mindenkitől elnézést kérek, akit "felültettem", vagy legalábbis úgy érzi, hogy átverés áldozata. Higyjétek el, hogy csak a jószándék vezérelt, amikor közös vásárlásra buzdítottam mindenkit, nem akartam kellemetlenséget okozni.
Egyébiránt most próbáltam ki ennek az eladónak a gyertyáit (azzal mentem le Bólyba is) egy hét esőben/melegben használva, minden patentül működik. 250 Ft-ot kér egy Champion N79Y gyertyáért, ami a hülyének is megéri. Akit érdekel, a Vaterán megtalálja. Ha más nem, olcsó tartalék gyertyának istenes.