De szerintem ezt a találkozón megdumálnánk már! Nos ki van benne innen?
Ha már vagyunk 3-4-en az is valami! :)
Igazából saját tapasztalatom a "csapatépítésben" úgy érzem van! Igaz nem a való életben hanem a számítógépes világban de én ott kb hetente össze hozok egy meccset egy lövöldözős játékban
(100vs100) :) Ráadás külföldiekkel. Az életben pedig Airsoft meccsekre is kijárok és az emberek maguktól minden hétvégén egy bizonyos helyen úgy 15-20 össze jönnek. Szerintem ha van egy jó társaság akik úgy össze tudnak barátkozni ,hogy minden szuper, legyen az először csak 5-6ember egy kis városi motorozásra egy fasza kis ebéddel valahol, akkor az már fogja vonzani a többi chopperest is! Aztán azon vesszük magunkat észre ,hogy már 15-20 ropjuk az aszfaltot!
Hozzáteszem úgy, hogy mindenki jól kijön a másikkal ami szerintem ritka manapság. Én azt mondom BELE KELL VÁGNI!
20éves vagyok, fiatal tele erővel és hamarjában meghozott döntésekkel, de nem szoktam rossz döntést hozni!
Ha azon múlik én szervezhetek egy kis túrát egy ebéddel valahová és itt közzé teszem. Aztán megbeszéljük ,hogy mit szóltok hozzá és lehet változtatni. Kezdő vagyok de gyorsan tanulok és "alkalmazkodok"
Mindig kell egy figura aki elindít egy lavinát az emberek között! Másképp csak jó ötletek születnek de nem mondják ki... Így viszont kimondják! HAJRÁ VIRÁGÓSOK!
És littlerock 32éves Budapesti szintén, plus egy 400-asa van! Yeee
Egyszer össze kéne röffeni pár virágosnak és egy budapesti motorozás "ismerkedés" aztán nagyobb utak. Ha már volt ilyen és lemaradtam tessék újra csinálni jövök én is!
Ezzel a motorral eléggé "kezdő" vagyok mivel még csak 1500km-et mentem vele kb de imádom, és vagány vagyok rajta!
Nem szeretek száguldozni meg hasonló... Inkább szép lassan végig duruzsolok! :P
1000-es Virago-nál az a gondom, hogyha ketten ülünk rajta akkor sokszor koppan a hátsó telo. Már próbáltam mind a két végletét az állítási lehetőségnek, de szerintem vagy kevés kettönkre: kb 190 kg vagy elfáradt a rugó. Lehet kapni valami erősebb változatot, vagy csináltatni kell rugót? Vagy mi a megoldás?