! Ha nem ilyen lenne de jó lenne?
álom. Ennyit most nem gondoltam motorra költeni. 535-ös teljesítményét én is kicsinek találom. Jó motor és én nem akarok száguldozni. De jó ha van alattad erő is. Legalábbis én így gondolom. 700-asokat láttam 500 körül. Állapotukról nem tudok nyilatkozni. Képek "szépek", hogy mögötte mi van az nagy ?
nálatok és még ráadásul érdekes is volt nekem
. A sok olvasás után és nem utolsó sorban anyagi és egyéb (Bp lopási statisztikáit is bekalkulálva) egy xv 700 képe rajzolódott ki előttem. Ilyen motort keresek. Láttam egyet a neten Bp Yahama Harmatinál 45e km-rel. Kérdés, hogy tudtok-e valamit az előéletéről? vagy egy másik 500e körüli eladót. Minden segítséget és tanácsot előre is köszönök
Veszel egy huszonéves XV700 -ast amire ha venned kell gumikat, féktárcsát és netán sokat is fogyaszt mert elfáradtak a karbi alkatrészek hipp hopp 120k költés körül jársz és még csak a jéghegy csúcsát kapargattad meg.
Nem a saját motoromat marketingelem (dehogyisnem :) ) csak azt akarom mondani, hogy ha szép és jól működő mocit akarsz akkor két lehetőséged van. Vagy veszel egy olyat mint az enyém ami már rendben van rakva ( fél misit költöttem rá kb. a 4 év alatt), vagy veszel egy olyat ami nincsen rendberakva és ugyanazt ráköltöd csak még szívsz is vele, ha nem tudod szerelni akkor még többet is ráköltesz mert pl. a karbifelújítást tuti hogy nem aprópénzért vállalják be neked mert gyakorolottan is legalább 1 napos munka+ alkatrész.