Sajnos már túl vagyunk a kalmi féle mindentbevállalok koron. A motorom közelebb van a 30hoz mint a 20hoz de szerintem én lennék a gyengébb láncszem. Jövőre azért megpróbálom rábeszélni a haverokat a Thassos túrára. Lehet,hogy szégyenszemre autó és utánfutó is jön velünk, majd meglátom. Nagyon élvezetes olvasmányok a túráid.
Köszi.
)
Mint olvashattad a célkitüzés az volt hogy nem állunk meg egyik bizalmatlan országban sem aludni, így a közel legrövidebb 1200 km-es utat választottuk, amit még egy seggel letudtunk gyürni. 2008-ban már másodjára tettük meg ezt az útvonalat,mert 2003-ban már megcsináltuk, igaz akkor a Halkidiki félszigetre mentünk. Az sokkal keményebb volt, mert néhány kinyomtatott oldal google térképpel mentünk GPS nélkül, nem volt még "igazi"motoros ruhánk, csak egyszerű bőrruha, és akkor is keményen pacallá áztunk meg nem hallottunk még az esőruháról, ami most már az első dolog amit pakolunk, és pár szezononként cseréljük újra, mert a menetszél szétkoptatja.
De a lényeg hogy barátokkal az igazi végigcsinálni, és osztozni az élményekben. A közösen megélt kalandok megsokszorozzák az értékét egy egy ilyen "kirándulásnak", és talán ez a magyarázata, hogy utána nem tudom magamban tartani, és muszáj kiírni magamból...