Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem Continental-ok vannak fent. Kurva jól tapadtam esőben is, de volt hogy megcsúsztam, mert bekeveredtem a sáv közepére, ahol esőben nem látszanak az olajfoltok. de baj nem történt.
A napi leghosszabb etap 490 km volt, és asszem több ilyen körtúrára nem megyek, ahol ennyi idő alatt ilyen sokat megyünk. Gyakorlatilag nem láttunk semmit, csak az utat. A csillagtúrák jobbak. Jövő hónap 25-én megyünk (csak 4-en) Németországba, az osztrák határ mellé. Onnan fogunk átjárni Ausztriába, napi csillagtúrázni. Na, az brutál klassz lesz.
@kalmi79: Az Intruderes haver jönne, annyi a kérésünk,hogy mi ne a kiindulási ponton csatlakozhassunk. 1es út Biatorbágy Rozália park. Az első körforgó azután,hogy áthalad az út az M1 felett. Természetesen jó idő is szükségeltetik, és 16.00ra vissza kéne érnem!
Ja és esőben,hogy vizsgázott a sokak által lekicsinyelt Heidenau?
Atya gatya! Az Montenegró. Te azt mondtad Szlovéniába mentek! Ez 3x akkora út. Holnap szembesítem a némbert,(Sznezsát) hogy mit keresett ott, a tudtom nélkül. Még 2x akkora gratula neked és a társaidnak.
Szia Katana! Az a kép a Kotori öböl mellett készült. Eddig fel sem tűnt a padon a felirat.
Köszi, hívni foglak hétvégén. Attól még elviszem neked az üveggyertyát ha kell.
Szia Zoli! Segíteni nem tudok ellenben lenne egy kérdésem. A harmadik kép helyileg hol van? Ahol a fapadokra női nevek vannak vésve! Tamara,Sznezsana.
Sziasztok!
sajnos itthon egy kátyúban elpukkant a bal hátsó teleszkópom.

Olaj kiszivárgott, gáz elszállt.

Egy darab kéne csak, nincs pénzem párban venni., és a jobb oldali teljesen jó.
Tudnátok segíteni, akár bontottban is?
Előre is köszönöm!

Zoli
Nagy királyság! Akár 80al is lehet száguldozni a 3 sávos úton. Más. Ez a kuplungal kigurulás szerintetek normális? Motorféket nem használni egy ekkora gépen abba mi az okosság? Meg kb. 30al gurulva vissza b@szni 1be az jót tesz? Elsőre ennyi. Bocsi kalmi! Most hívom a cimborákat a kalmi2 túra ügyében.
Nem. Ennél egyszerűbb.

Harley, iPhone, Ford Mustang, Mini Cooper, Vespa. Mind olyan cuccok, amik SZERINTEM javarészt a mögöttük lapuló hype vagy kultusz révén lettek olyan kívánatosak. Ez az árukon is látszik, ami időnként felettébb nevetséges tud lenni. No és miért adnék valamiért többet, mint amit racionális szempontok alapján ér?

Fel lehet fogni így: a birka beéri a másolat másolatával, hehe.
...vagy ellenkező oldalról nézve: a hülyéje másfél misit adott egy ultra fapados, 12-13 éves motorért.

Az sztem nem lehet szempont, hogy kitől ered a dolog, mert ezzel az erővel nincs jobb kocsi a Ford-nál, jobb mobiltelefon a Motorlánál, jobb fénymásoló a Xeroxnál és jobb számítógép az IBM-nél.

Itt nincs helye vitának. Vagy ésszel választod ki a neked valót, vagy szívvel. Én amellett döntöttem, hogy az ár/érték arányt veszem elsődleges szempontnak és ezen a fronton az XV750 verhetetlen. Jó híre van és olcsó pénzért megszerezhető, kevés belőle a szétfaragott példány, otthon javítható a hibák zöme, kintről vagy bontva az alkatrész sem horror, nem kell MOL részvényesnek lenni az etetéséhez és nagyon kellemes "orgánuma" van a megfelelő kipufogóval.
Viccctor eladta az XV750-et és most Ducatizik. Ő inkább a szíve után ment. Nem tudom hibáztatni, max nem értek vele egyet. :)

Nyilván a Virago nem mozdul meg olyan alacsony fordulaton, mint egy HD, nem olyan szaggatott a hangja és az alapjárata sem ügető ritmusú, 10-15%-kal többet fogyaszt átlagosan és nincs "neve" a Harley-hoz képest. De semmivel sem kevesebb annál csak azért, mert japán, mert kardános, mert nem vibrál vagy éppen mert valamivel többet pörög százas tempónál. Nagyon szerethető vas, de ezt csak az tudja, aki élt már együtt nagy XV-vel. Az 535 egészen más világ és ezt is csak az egyikről a másikra átcsüccsenők tudják átérezni vagy tanúsítani. Nem olyan, mint 125-ös ETZ-ről 250-esre átülni... Egyáltalán nem.

A HD megbízhatóságáról szóló mesék azért nem olyan kitaláltak, volt ott bő 25 év, amikor nagyon nem sikerült nekik elsőre jót csinálni. Az Evo blokkal került a cég először igazán "zöldhullámba".
Volt dolgom HD-vel, röpke ismerkedésünk során a tervezőjét aranyba foglaltam, a gyártástechnológia kivitelezőjét pedig inkább a Dunába lőttem volna...
tormy amint írtam a gépem most szerelőnél van,szabadonfutó csere miatt. De attól függetlenül eljöhetsz a tiedet meg mérni. Minden nap délután 3-tól itthon vagyok. Hétvégén meg egész nap mivel nincs motor. Nekem bármikor jó ha esetleg tudsz időpontot a 20-426-26-40-es számon hívjál és meg dumáljuk. Külömben a VIII-ker ben lakom a Kálvária-utcában.
Csak vicceltem. Nekem is van egy rémes Krauser csomagtartóm,meg dobozom is. Már ezerszer le akartam venni,mert elrondítja a motor hátulját, de annyira hasznos,hogy nem tudom nélkülözni.
Miért ne lenne?
Csak esetleg az út végcélja a másvilágon lenne. Mivel bizonyos pillanatokban szinte lehetetlen a vezetésre is figyelni.
Köszi az infót.
Letöltöttem.
Mi legkésőbb 14.-én pénteken megyünk. De még az is előfordulhat, hogy már csütörtökön útra kelünk.

Akkor végül is hányan leszünk ott Virágósok?
Hogen!

Köszönöm a felajánlást, szívesen elmegyek hozzád, cserébe tudok vinni üveggyertyát.

Köszi Kalminak és Debreczinek is a felajánlást.

Ha üzembiztos lesz a gép, akkor persze mennék gurulni...
Na abból sem lenne motorozás...
Nagy hirtelen ennyi, ha tudok valami konkrétabbat, jelzem. Ja és itt a sportmotoron az eseménynaptárban is megtalálható.
Chopperosság ide, cshopperosság oda, én is vettem tank táskát.
Mégpedig a súlyelosztás miatt.
Ugyanis, ha minden hátul van. (Sátor, hállóságok, matrac, camping szék és asztal, no meg az asszony) akkor bizony hamar le üt a hátsó teló.
Ép ezért rakok a tankra is valamit.
Bár lehet, hogy a tankra nem táskát, hanem az asszony kéne. Menetiránnyal háttal, mini szoknyában és bugyi nélkül.
Az eladó biztos, hogy jól járna.
Miért akarsz 650-est venni. Ez csak egy hangya fingnyival nagyobb mint az 535-ös. Akkor már miért nem nagyobbat.
Ráadásul egy 13 éve motorért szerintem kicsit sok.
Mondjuk szép.
Nem akarsz feszültséget?
Az a helyzet, hogy a japánok azt sem tudták mi az a V2-es léghűtéses motorral felszerelt csupasz valami (csopper), amikor az amcsik már 60 éve ezt csinálták. Legendák vannak, szólnak erről arról, a HD megbízhatatlanságáról...de leginkább azok terjesztik ezt, akiknek sosem volt.
Biztos, hogy egy dologról beszélünk?
Én a 06 14-16-ig tartó Barcsi motoros találkozóról beszélek.
Ide én biztos, hogy nem szombaton megyek. Mivel megérkezik az ember szombat délután, aztán vasárnap délelőtt meg már mindenki indul haza.

Valaki tudna ide feltenni a Barcsi Motoros találkozó honlapjának linkjét. Mert én szinte semmi infót nem találok.
Egyetértek. Nagyobb, de a nagyságához képest gyenge.
XV750, XV1000, XV1100, XVS1100, VN800, VT750, VT1100
A HD-ról nem nyilatkozom.
Rendben köszönöm.
Ok. Szólj, ha nálad a motor!
HD-ban, jó hanggal menjünk kicsit motorozni.
Csorog a nyálam.
http://youtu.be/juIJBEKOO4Q