, már azt hittem egyedül megyek. A motorozz.hu-n feltettem az indulás időpontját, de ha hamarabb gondoljátok, akkor módosítok rajta. Nekem jó a 90-en, semmi gond. Lehet, hogy csatlakozik hozzánk egy gixxer, na majd az is próbál úrrá lenni magán.
Mi is megyünk páran! Egyik haver 350 es Jawaval jön szóval 90 lesz az utazó! Korábban gondoltuk az indulást hogy biztos odaérjünk meg ne keljen kapkodni, többszöri megállással!
Azt remélem lesz live szex show-is, mert eddig az összesről lemaradtam a találkozókon (bealvás, go home,...), azt a végén úgy pusztulok, hogy egyet se láttam!
Benne vagy (L)lupus?
Ha eddig nem volt gond vele, én nem rágom magam rajta, még idáig sikerült megúsznom lerohadás nélkül.
Igazából a 350 km-re szoktam alapozni, na meg a fülemre.
Viszont ilyenkor nincs szabad átfolyásod, hanem totálzár. Vagy esetleg a gumitömítésed gátja halt meg, akkor is átereszt. Szivatós annak a guminak a javítása, vagy cseréje (25€ a készlet!
). Esetleg meg lehet fordítani, és a belső felét sziloplasztozni lehet.
Sajna úgy néz ki, hogy nekünk (a párom is xj-s lett
Ráadásul nagyon úgy fest, hogy a szombati Kék Túrára sem tudok elmenni (pedig itt van a szánkban), a főnök ugyanis volt olyan "kedves", hogy lehúzta mindenkinek a szabiját, mert bevállalt egy SOS melót
Talán kettőkor le tudunk lépni, így ha kicsit kicsit késve is, de részt tudunk venni az emlékműsoron ...