Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyilvan nincs ezzel a vilagon semmi baj, csak szembeallitottam a motor alap adottsagait a listadon szereplo elvarasokkal. Termeszetesen nem arrol van szo, hogy en akarom neked megmondani, hogy neked mi a jo, csak jelzem a koltsegvonzatat a dolognak.

Ha meg csak abban a fazisban tartana a dolog, hogy motorokat nezegetsz es relative olcso, jo szelvedelmu es jol muszerezett ketkerekut keresnel, az XJ helyett inkabb a Boci GSX-eket mernem ajanlani.
Köszi , utánanézek!
Valahol igaz, nem ez a " szerelmem" :) Viszont , mivel 23 éve nem motoroztam a szó szoros értelmében, és baráti áron hozzájutok egy kevés km-eshez , kezdésnek teljesen megfelelőnek gondolom. A kérdéseim szimplán érdeklődö szintűek, mert miért ne lennék informált?:)))
Hello! Valaki nem válna meg szép állapotú Imasen 1121-424 irányjelzőitől?
Igazad van!
Köszi szépen! 👍😉
Vaznyak bileta vagy forgalmi. a vazszamban benne kene legyen a modellkod.
Sziasztok!
2001-es, XJ 600 N-em van.
Alkatrészt szeretnék rendelni hozzá. De a webshop szerint, ebből az évjáratból három féle is van: 4KEC, 4KF8 és 4MB8. Hogy tudom kideríteni, hogy ezek közül melyik az enyém?
Előre is köszi a segítséget!
1. Cartridge emulator (Gold Valve).
https://motopartsshop.hu/?olda...
2. http://www.m0moto.hu/szelvedd1...
3. Van választék vastagon, 35-80 ezerig
https://motocad.hu/Yamaha-XJ-6...
https://www.motorosboltroadrid...
4. A csappal sokmindent nem tudsz kezdeni. Ez a kit működhet.
https://www.lskelectronics.com...

Összességében azt kell mondanom, hogy te nem ezt a motort keresed. Simán rá kell tolnod 300 ezret, hogy felhozd arra a szintre, amit elvársz egy ilyen öreg csatalótól.
Sziasztok!
Hosszú regis idő után imént jeletkeztem be. Lesz egy Xj 600 Divi,2004-es Facelift-es gépem.
Kérdéseim volnának:
1. Van, aki már módosította az első teleszkopókat úgy, állítani lehessen vmilyen módon?,
2. rendelt-e/ csináltatott-e magasított első idom plexit?, ha igen hol?
3. hol lehetne könnyen beszerezni a motor/vázra kétoldali bukócsövet?,
4. illetve hogyan lehetne megoldani, hogy egy olyan benzincsapra cserélni a gyárit, amin van benzinszintmérő? van-e aki már ezt így megcsinálta? Egyáltalán lehet-e,
Köszönöm válaszaitokat!
Üdv: Fercsi Dunaújvárosból
BenGay kenőcs. Fajdbogyó olajat tartalmaz, persze lehet fajdbogyó illóolajat is venni. Felpuhítja a gumit.
Youtube-on "wintergreen rubber restore" keresőszavakkal fasza illusztráló videók vannak. A melegítés jó (én szimeringeket is úgy cserélek, sokkal kevésbé izzasztó), de ez is egy opció.
A regi, megkeményedett szivócsonkokat, hölégfúvóval szoktam megmelegíteni a porlasztosor beszerelésekor. De úgy veszem észre ez nem mindenkinek jut eszébe, még "neves" márkaszervízben dolgozó szerelök is hiányában vannak ennek az egyszerü trükknek. :-D
A kormos henger karbija simán túlfolyhat. Hiába az új tüszelep, sok esetben simán lehet szar. Ki kell venni, befogni a satuba beszerelési pozicióban és rá kell engedni a benzint...
A falsolás tesztet meg el kell végezni egy féktisztító spray-vel. Ilyen öreg porlasztónál annélkül kár is nekiindulni.
Sziasztok. A hideg ellenére mentem vele egy kb. 50km-t. Minden rendben vele. Viszont kettő hibát tapasztalok. Egyik, hogy üresben gurulok vagy kuplungot behúzom és úgy gurulok akkor fennmarad 2000 fordulat. Megálok akkor 1500. 1200-re állítottam a fordulatszámot. A másik bibi, hogy a 3-s henger gyertyája kormos, de nagyon. A többi három nem. A légszűrő csonkjai kemények mint a beton, illetve nem is lehetett teljesen rányomni a karbikra, csak félig. Ott falsolhat is gondolom menet közben. A motor sokat állt mielőtt megvettem.
Szia. Végül is ezek vannak. A régi hirdetés képek, és mikor hazaértem vele a futóval.
Gratulálok, Szép lett! Van képed a kiindulási állapotról?
És fent vannak a matricák is!
Sziasztok! Végre eljutottam a végére. Cserélt alkatrészek tömkelege. Még le is maradt pár apróság.
Ezt azert ne meret utan vegyel.
https://www.cmsnl.com/yamaha-x...

ott a cikkszam, oemparts, 5-6000 korul szoktak lenni
Sziasztok! Ma eljutottam a kuplungig. Sajnos 30-s dugókulcsom nincs, de holnap szerintem beszerzem azt is, hogy a stiftet ellenőrizzem. Viszont! Figyelmes lettem egy kis fémdarabkákra, forgácsra. Sajnos a kuplungkinyomó csap csapágya hogy is mondjam, szétszaladt. Valaki nem tudja a pontos méretét ennek a csapágynak? Nem hiába volt hangja mikor indítottam elsőre. A teleszkóp szint tökéletes. Csonáltam szinttávolság mérőt és kiszívtam a felesleges olajmennyiséget. Így mindkettő telóban ugyan annyi olajmennyiség van.
Sziasztok. Sajnos belefutottam egy selejtes mérő edénybe és azért nem jött ki a matek. Holnapra meg lesz a szintező és azzal állítom a 111mm-t.
Két könyvet néztem meg. Mindkettő ennyit mond, 379 cc és 111 mm a légrés a cső tetejétől.

Ebben az esetben összetenném így és kipróbálnám. Ha hintázik, lágy, tölteni rá pluszban sokkal könnyebb, mint kivenni belőle. Ha túl van töltve elpattog vagy neadjisten kipukkantja a szimeringet, az meg kellemetlenebb.
Szétszedted alkatrészekre, kimostad, eltávolítottad mindenhonnan a régi folyadékot? Mikor feltöltötted lenyomtad párszor, hogy a beszorult levegö kijöjjön?
Èn a folyadékmennyiséget szoktam alapul venni...
Igen.
Rugo nelkul, oszenyomott teleszkop eseten ennyi?
Sziasztok! 1993 xj 600s. Teleszkóp olaj mennyiség 379ml. Szint távolsága 111mm. Betöltöttem a 379ml-t és a szint távolsága kb 160mm. Valaki tapasztalt már efélét?
Ó...Köszönöm!
https://www.ebay.de/itm/184032...
Fdyhmz&amdata=enc%3AAQAHAAAAsG0xOiXZR3u6rrhRVGJFSBjK3tZt%2FGLFjupZ7kmCwDvsdWqbB8murhyoccIwMNpl8lyOCPLK0GLsC%2B77mA9AHwNEqf7mwlROOXc3pyYGapqUCd2FTBrg5CwsryJwOmtaDvHljsOo6LryxYbeSPbUHc3eVxHxIOPUPM1IRJ689JB19GxaWTJgKzucngYkutsK828DWkFStw%2FhV3G6AtiNTr29OG6RL94tx2j7WkrO0kvP%7Ctkp%3ABk9SR6DDqOC9YQ