(Főleg az idő érdekelne, hogy aznap meddig juthatunk. Ha jól tudom Te már 2x is jártál arra...
Gyanítom ebből nem lesz semmi, erre nem alapoznék a helyedben. Amin tudsz spórolni, az a teljesítményadó. Ha idén veszel a motort akkor jövőre már fizetned kell utána, tehát ha annyira nem sürgős a dolog akkor érdemes lenne várnod legalább jan. 1-ig.
Akkor csak 2011-ben kapsz csekket.
Sokat mondjuk nem dob a latba, éves szinten 3-4 tank benzin ára, tehát e miatt ne szalassz el egy jó vételt.
Így másnap egyből nekivághatnánk közösen meghódítani Erdélyt! A gond csak annyi hogy nem tudok mindenkinek helyet biztosítani ezért segítség kellene! Gezasz!,rád gondoltam ,nem tom te benne lennél e egy ilyenbe és tudnád e fogadni a csapat egyik felét? Szerintem annak aki messze lakik a határtól, annak ez nem lenne rossz megoldás!
Szóval ha reggel ott kezdünk, a lábától sacc 50 km-re akkor akár ebédre végezhetünk is. Abban igazad van, hogy ennyi embert felvinni nem tanácsos, de hálisten aki nem mer v. nem tud az nem is akar jönni. Arra ott a másik út, és program. Azok előre is mehetnek szállást foglalni! Ez most ugrott be.