Az, hogy sokan rosszul reagálnak rá, mert kritizáltam a motorjukat, ami lehet, hogy ha 1 éve ülök rá, életem szerelme lenne, de nekem máshogy hozta sors
na, egy szónak is száz a vége, Jó motor az XJ, meg még van, vagy ezer féle jó motor, csak más, mint az enyém.
Egy kicsit zavaró a stílus ezért nem hagyom
Általában meg úgyis féktávon belül jönnek ki. Persze én se városban, meg lakott területen, vagy kereszteződésben megyek 200-al, mert az félelmetes, és olyankor tudatosul, másra van utalva, és az az érzés nem gyó. Sőt, néha alapba is érzem, mikor gyorsan megyek, olyankor visszaengedem a gázt. Meg haverom szokott elöl menni, én 100 méterrel utána, hogy lássak mindent, ezért én még talán meg tudnék állni...
Haver Z-je télen nem indult be, gyertyák ki, tologattuk, mikor vittük be , a teherautóban meg hirtelen életre kelt. Meg olyan a hangja, mint a régi 486-os számítógépnek, mikor betölt. Meg nem is olyan lágy, mint a karbi. meg különben is...
Nem számít, sőt, 240-250-re nem is vágyom, de ha van 5 km egyenes, akkor jó... Meg utálom, ha a sok hülye 200 fölött megelőz, mert az enyém a 230-at épp viszi, a másik meg kanyarban nincs sehol, de egyenesben megelőz. Meg lenyomott egy Corvette
. Azér van naked gépem, mert egy idomoson 240 semmi, nem érzem, hogy k*rva hülye vagyok, hogy ennyivel megyek, de a Horneten meg felér egy pofánvágással, mikor leszakad deréktól fölfele minden a széltől
jövőre talán lesz R1-em streetfigternek átnyesve, de azzal se fogok 500-al szágukdozni. igazából 160-170 a kényelmes nekem, és előzésnél sem kell már visszarakni, de 110-nél... hú, hát ott rendesen négyig vissza kell rúgni, néha háromig, szerencse, hogy 3. ban megy 180-at
Az 1000-es után meg sokat kell fizetni, a 600-ashoz meg még tökösnek érzem magam, és merem cibálni, mint régen az MZ-t
Kb. ugyanaz a kettő, csak az embélma más rajta. meg hiába az injektor, nem gyorsulja le az FZ6, még 200 fölött se
mondjuk a Hornet 6 liter alatt nemigen áll meg, de inkább 6.5-7
Ja, meg szebb a hangja a Hornetnek, a Yamahának csőhangja van,meg a blokkja is picit élesebben szól
? És ha nem olvastad volna, XJ-k ről volt szó! Ha neked az az off, hogy leírom a tapasztalataimat, akkor sajnállak! Lehet, hogy neked az Xj az istenkirály motor, csak lehet azért, mert nem mentél még jó motorral! Nem állítom, hogy a Hornet a világ legjobb motorja, sőt, nekem nemmtetszik a hátsó rugóstag minősége, meg a 16-os első felni, meg a kétdugós fékek, de az összkép az egyik legjobb, ha nem a legjobb kategóriájában. És valamilyen szinten, 5-6 év eltéréssel az XJ is, pl. a fejidom nélküli, egy kategória lenne a Bandittal, meg a többiekkel
Na , ennyi...
Én még olyan 8000-nél többre nem kűldtem fel, mert nem erre találták ki.Kb egyenes arányos a ford mérő különbséged neked is így azzal hiba nem hiszem, hogy lenne.Én diversionnal tanúltam az oktatáson és tudom, hogy pörgősebb mint az
a CBF 1000-ről meg annyit, hogy egy CBR blokkal ilyet tenni... ezek tényleg kezdőkneek, újrakezdőknek, idősebbeknek, akik már lenyugodtak-nak való, nem a fiataloknak, akik adrenalinra vágynak. szerintem.
Egy hengerenként 2 szelepes motort összevetni egy 4 szelepessel hát az ég és föld. Főleg akinek volt alkalma mind a kettőt kipróbálni, azt tudja mit beszélek.
Amúgy meg egy XJ-re valót összekuporgattam, a motor többi része meg a banké
de nem akarrom évente cserélni a motoromat, meg egy újabb motorban jobban megbízok
Amúgy én használom mind a 100 pacit, hisz arra vettem, nem csak gurulgatni
Az XJ csak 60 LE-s a 600cm-ből, ezért alacsony fordulaton sokkal nyomatékosabb mint egy mostani 600 ccm-es 100+ LE-s motor. Az én motorom is 100LE-s és mit érek vele? Szinte semmit, használok belőle vagy 40-60-at.
Sztem a bőrgatyánál jobb a cordura 600 .Na jó ez vicc volt és ezzel le is zárom részemről a témát.