, na jó ez csak vicc volt, nincs az a pénz
, mivel nincs ezen kívűl olyan típus ami megfelelne minden elvárásomnak (nyomatékos, kényelmes mert 90%-ban 2-en megyünk vele, léghűtéses, kardános, karbis és persze megbízható remélem mint a 600-as).
csak utána megtetszett a 900 as, és nagyon nehéz ellenállni a kísértésnek
ENGEM MEG MEGESZ A SÁRGA IRIGYSÉG!
Gratula a mocihoz!
, csak a tárcsák és betétek cserések. Hiába dolgozom gépműhelyben, szabályozni már nincs értelme kb 2mm maradna a vastagsága (ha megvan az új azért leesztergálom persze), így lesz belőle szép dísz
pl az 1000-es Fazeré is jó, sőt Fazereké, és R1-6-é is. (nem mind). Úgyhogy van esélyed bőven.
Grat hozzá!
Ma sikerült szépen lemosnom róla a tegnapi havat, jeget és koszt amit a hazafele út alatt kapott szegény.
), de amit eddig felfedeztem az az első fékrendszer (tárcsák, betétek) cseréje+első gumicsere, ami alsó hangon is 100E, de utána sok1000km-ig jó lesz és az életem(tünk) megér ennyit bőven.
Sok szerencsét az új gépedhez !
Két éve a Kecskeméti találkozón nekem is megtetszett Petya motorja, főleg a kardán miatt. Közben annyira megszerettem a jó öreg 600-ast, hogy maradtam mellette.
Jó látom egy kicsit felélénkült a piac!
Pécsen Bapity árulta talán már egy éve a zöld 900-asát, de úgylátom az is elkelt.