Szép teljesítmény az biztos.Egyszer én is szeretnék egy hosszab távra elmenni de ki tudja mikor lesz még az
Neked inkább egy túraendúró lenne megfelelőbb. Úgy vettem észre szeretsz letérni a járt utakról.
Egyébként néztél meg több motort is? Csak mert nézegettem én is az itt fent lévő hírdetéseket (használtauto) és csak kiváncsi vagyok, hogy van e amit nem érdemes meg sem nézni.
. Kipróbáltam, megalkudtunk, hétfőn fizetem. szóval nem lecsapni a kezemről
A lehető legtöbbet szeretném kihozni ebből a 300 euróból (kb ennyi lesz az üzemanyag.. vagy talán némileg több), így jutottam el oda, hogy akkor nem megyek nyugatra 1.6-1.8 eurós benzint égetni, hanem irány kelet, így többet tudok motorozni.. ha olcsó benzin akkor pedig ukrajna, ha ukrajna akkor pedig Krím félsziget.. Yalta, pálmafák miegymás.
Az útvonalat pedig googlemapsszel csináltam. Romániát Bacau Bukarest vonaláig ismerem, ott saját tapasztalatokra hagyatkoztam. Moldovában egyedül a főváros érdekel, ha pedig be tudunk jutni Tiraspolba, akkor az is.
A következő szakaszt pedig krímig csal le szeretném gyűrni.
ADVrideren van egy rakás infó a félszigetről, azokat böngésztem, meg a panoramio idevágó részeit, és a google mapsot természetesen, így összeállt az egész.
4500 kilométer, fele 1 eurós benzinnel, fele pedig 1.3 euróssal (jelen állás szerint).
Mivel nem lesz a Deltai hajókázás és szállás kivételével egyéb irányú pénzköltés így 500 eurón innen kijön az egész. A kajaköltség meg tulajdonképpen még le is vonható ebből, itthon se fényből élek.