valakinek ötlete? féktárcsa cserén kívül.
olajból a repsol nekem nagyon bejött. Feleség oda áll a férje elé, és ezt mondja, drágám mit tegyek ,hogy nagyobbak legyenek a melleim.Dörzsölgesd wc papiral,és ez biztos használni fog?NÉZD A SEGGEDEN BEJÖTT.
Régen volt egy apró, és talán magyar találmány, mely olyan módosított fék és kuplungbetéteket gyártott, amelyben az elsö pár alkalommal a betét felsö felületébe ágyazott forgácsolásra alkalmas anyag gyakorlatilag "felszabályozta" a kuplunk vagy féktárcsa felületét. Mivel állítása szerint, többek közöt ez az oka annak hogy a betétek idö elött elkopnak. Ugyanis a jóesetben enyhén barázdált felületre nem tud felfeküdni az új sima felületü betét teljes felületel, így nagyobb lesz a helyi felületi nyomás, kisebb helyen türténik meg a höképzödés, höátadás, így megüvegesedhet megéghet a betét felülete...stb, stb..
De ennek már vagy 15 éve...és azóta nem láttam hallottam róla semmit. Vagy mert a mai betétek már eleve így készülnek , vagy pont azért mert akkor kevesebb lenne a forgalom a "jobb" futásteljesítmények miatt.