amivel én vettem a paripát szintén
És addig az asszonnyal is csak néha gurultam( volt mire fogni)
Ez kanyarban annyira kemény volt, hogy rendszeresen csusszant a kialakolt élen, mert szinte nem volt felület. Mivel úgyis 8 éves a guma, és nem sok veszteni valóm volt, hát beröffentettem, betettem 1-be és amíg kedvesen odatartotta a kerekét, én a fölösleges részeket kis sarokköszörűvel, durva papírral leradíroztam. Kicsit pofássabb így az abroncs! A majrécsík egy az egyben eltűnt, és előkerült a még aktív jó minőségű gumi. Hogy mennyire öreg az majd tavasszal derül ki, de remélem egy kiadással kevesebb egyenlőre.
A majrécsíkon még megvoltak a szőrök,
a közepe meg kb. 3-4 mm!
Nem csoda, hogy megszabadult a vastol, amikor az ledobta!
szerintem stílusosan a fegyvernem polírpaszta, teleszkópszár, és pajzsként szélvédő plexi
Tíz év meg nem nagy idő
, a tölgyeknél.
És mi lenne a fegyvernem, hozzam a sugárvetőt, vagy a fénykardot?
Én is ezen nőttem ám fel!
Ha 2007-ből kivonunk 1983-at akkor
"okosabb vagyok mint egy ötödikes?" Műsorát én elkerűlném azért
te istenember.Na jól van már...... ez volt a show része.
Kell még az erő a WC-re is
(ebben a korban)
Én megmondom egyenesben
olyan vagyok!
, rendszeresen rá mer ülni
, életét kockáztatva
, és a közlekedés résztvevőit veszélyeztetve
, én hogy mernélek lehülyézni, aki példaképem, csodálatom tárgya, bálványom vagy?
)
Jobban szeretem, ha figyelmemet hívják fel a hiányosságomra, mint az egyenes lehülyézést.
Megigérem, hogy N.C. Parkinson cinizmussal teli eszmefuttatásait elolvasom.
Akkor aztán figyelhetsz
Talán még Murphy-ről sem hallottál?
Még nem tanultam makroökonómiából ezt az elmáletet.Lehet, hogy megkérdezem a tanárt ismeri-e a Berberi-szabályt.
Kííííválóóóan működik!
Köszönöm a segítséget!
Nem vakarhatom addig amíg elfogy, hogy tökéletes legyen, de megüt a guta, hogy össze karmolták. Nincs értelme hogy folytassam.... a 90 %-os szabály miatt. (A 90%-os minőségi állapot eléréséhez elegendő 10% munka, míg a maradék 10% leküzdése, az össz ráfordítható munka 90%-át emésztené fel...
) Lehet, még vacakolok vele kicsit azt feladom.
Jobban áll, mint a divi!Ez a masina már olyan öreguras ,túrázós igen tiszteletet parancsoló.
Hát ez olyan lépés, mint a Trabant után Audi.
Azt hiszed, hogy senki nem figyel?
A műholdról, még azt is látják mit olvasol!
Nem panaszkodás volt a faluról.De itt mások az emberek.Ha valaki itt áll a kapunk elött akkor megkérdezik, hogy mit akar.A panelban meg le se sarták ha valakinek a lakását benyomták
és kezdem érteni ezt a Győzikés mizériát
! Hogy emberek ennyire kíváncsiak legyenek! Bezzeg minket nem les senkisem!
, de amíg ilyen suhanc vagyok elég nekem a szöcske is!
Volt olyan ember aki belefutott a kevésbé jó napomba.Nem kell, hogy mindenki szeressen,elég ha normálisak elviselnek
, így csak a szomszédokat ismerjük.A falu közösségi életében nem nagyon tudunk részt venni.Örülünk ha haza érünk és egy kicsit szusszanhatunk, vagy túrázhatunk.Mivel 15 éve már nős vagyok, így a másik nem képviselői iránt sem érdeklődöm pluszban
A családi ház és élettér hiányzott Veszprémben.Gondolom a meló miatt költözött a barátosnőd is Győrbe.
Ez a legbosszantóbb amikor nem tudsz mit tenni, mert nem rajtad múlik.Nyugi mert ha kész lesz akkor meg az útalapot fogod gyarapítani!
Kintről hoztad?
Lassan népes tábor alakul XJ- ből! Hiába az utolsó igazi olcsó túramoci!
The last mohikan, forever!