Pont Heidenau van rajta. Amit nem mellesleg én sem igazán szeretek, a régebbire is mindig BT45öt raktam, erre is azt fogok rakni. Valahogy nekem is volt amúgy egy ilyen előérzetem. Köszi, próbálkozok a tippekkel!
. Még a kerékcsapágyakat is valószínűleg kicserélem, végül is nem tetemes összeg, hallottam olyat is, hogy akár az is befolyásolhatja a szitálást (bár nem érezhető kotyogás), és ha már egyszer leszedem a gumicsere végett is, akkor már...
Az előző tulaj szerint már a legkeményebb olaj van az első telóban, ezért is gyanítom, hogy a gyári rugók már lehet, hogy sokat kaptak.. a szimeringek még egész jók benne. Lesz amúgy mit dolgozni a vason a köv. szezonig.
Amikor kölyök voltam, a nyári szünidei melós pénzekből összeraktam egy MZ árát, persze ma is össze lehet rakni egy MZ árát.
Nekem pl. nem is gyári karbisor van fent (csak nagyon hasonló), hanem amit a Fazer-re szereltek, így a fúvókák teljesen más méretűek, a rendszer más hangolású. Azért megy a gép, ráadásul a fogyasztása is nagyon jó