Érdekes ez a gerincvédő rajta, hogy ilyen rövid, csak a hátad közepéig ér. (bár a hosszú, farokcsontig leérőkkel meg azért kell vigyázni, mert lehet, hogy ha motorra ülök vele, akkor lelóg hátul, az ülés felnyomja, így a sisakot előrebuktatva a fejeden).
Amit ma próbáltam No Fear-t, (3 méretet is) azzal meg az volt a baj, hogy a könyökvédője össze-vissza elcsúszkált a karomon a könyökemről. Ez mindegyiknél így van?
A gerincvédő mennyire követi a hát vonalát?
Néztem egy olyat, ami a nyakamhoz közeledve teljesen elállt.
Már arra is gondoltam, hogy veszek egy beépített protektoros dzsekit, egyik boltban 20k-ért nagyon komoly Berik és Arlen textilkabátok voltak. (végülis robogón mindig dzsekiben motoroztam a legmelegebb nyáron is, bár ott nem kell annyira tornászni út közben)
Szerintem, ha a szikraforgácsolót meg a méréseket ki kell fizetni (nem maszekban csinálná egy szaki a főnöke pénzén), akkor már nem biztos, hogy sokkal olcsóbb lenne, ha egyáltalán a lenne.
eladó polisport kék fejidom, nagyon jó állapotban, agresziv design, gumis bilincsekkel 1 perc alatt a villára fogatható, kicsit át van alakítva, nem szükséges a motorra kábelezni, 4 db ceruzaelemről megy, van rajta egy kis kapcsoló is, 1 perc alatt működő lámpát tudsz varázsolni igy a motorodra, 6000ft, bármi hasznos yzf dolgot beszámítok [email protected]
van egy eladó polisport fekete oldalpanelom hátulra, yzf 250, 450re jó 03-05ig, vadi uj, csomagolásban! 3500Ft, vagy szívesen gyerléném hátsó sárvédőre(kék) akár használtat is beszámolok az árba, vagy egy az egybe cserélném kék oldalidomra, olajszűrőt is beszámolnék, crossszemüveget, vagy bármit ami hasznos.... [email protected]
Légyszives a mondatközi és végi írásjeleket kicsit többet használd hogy könnyebben lehessen értelmezni a hozzászólásod!
Lehet meglepődnél hogy nagyon neves gyártók alkatrészeit hol gyártják(függetlenül attól hogy hány éves)...
Ez már nem az a világ amikor ezt lehetett állítani Kínáról (sajnos?).
Vannak dolgok amit fel lehet újítani rentábilisan és vannak amit nem. Ki-ki döntse el magának hogy mit vállal be és milyen költségekkel jár az a későbbiekben.
akkor te miért probálkozol normális szakemberel kell megcsináltatni nem valami kontáral grafital kell lesütni -1.5fokba ügyanazzal az elektrodával mind a kettőt és biztos hogy jó lesz de ez csak egy segitség olyanoknak akiknek nincs pénzük mint neked ujra de akkor szerinted a hüvelyezés,az alkatrészek szabájzása a hengerfej javitás mind mind kokec ez a baj a magyar motor javitásban csak probálkoznak mint te is de mögötte semmi müszaki rá látás mielött probálkozol nézz szét a 2010-es alkatrészgyártás területén fényévekkel a gyári alkatrészek elött járnak amugy egy 92-es motorba milyen gyári cuccot veszel mikor a cég 10évig ad gyári alkatrészt utána kiadja valami ócska kinai alválalkozonak. mindenkinek szép estét
Nyugodj meg,jót nem találsz!Nekem hálósba törött 2 csigolyám a haveromnak meg 3 páncélba.
Amit ma próbáltam No Fear-t, (3 méretet is) azzal meg az volt a baj, hogy a könyökvédője össze-vissza elcsúszkált a karomon a könyökemről. Ez mindegyiknél így van?
A gerincvédő mennyire követi a hát vonalát?
Néztem egy olyat, ami a nyakamhoz közeledve teljesen elállt.
Már arra is gondoltam, hogy veszek egy beépített protektoros dzsekit, egyik boltban 20k-ért nagyon komoly Berik és Arlen textilkabátok voltak. (végülis robogón mindig dzsekiben motoroztam a legmelegebb nyáron is, bár ott nem kell annyira tornászni út közben)
[email protected]
De nekem mind1.
[email protected]
Probálok segíteni, Csörgess meg azt visszahílak:06202082857
Gondolom miskolc felé nem jársz a protektorral?
Lehet meglepődnél hogy nagyon neves gyártók alkatrészeit hol gyártják(függetlenül attól hogy hány éves)...
Ez már nem az a világ amikor ezt lehetett állítani Kínáról (sajnos?).
Vannak dolgok amit fel lehet újítani rentábilisan és vannak amit nem. Ki-ki döntse el magának hogy mit vállal be és milyen költségekkel jár az a későbbiekben.
ha jól tudom 91ől 95-ig,de lehet,h nem jól tudom.
még új vagyok
köszönöm a segítségeteket!