szerintetek a páncél jobb, vagy a protektoring? Most egy kicsit a páncél mellett voksolok, néztem ezt http://aunergyor.hu/super-akci...
akinek van mondjon pls véleményt, mennyire zavaró benne motorozni? mennyit engedi mozogni a fejet?
. Hogy pontosan az mit takar, azt nemtudom . De ha benőte a gaz, akkor az mostmár tényleg natúr
(mindig van okosabb
)Berúgóval meg keresed felső holtpont,lábad marad a berúgókaron dekompresszor behúz,magától kicsit lejjebb megy a berúgókar,dekompresszor elenged,visszaengeded teljesen azt lerúgod,vagy nyomod ahogy teszik
Ennél magyarabbúl nem tudom leírni.
, mármint az indítást, feltételezve, hogy jók a szelephézagok, karburátor, gyertya stb.
Mizujs veled? lehet hülye kérdés, de a hátsó telót azt nem kell/lehet légteleníteni moccozás után? elsőbe most vettem szelepeket, a csavarok kicsit kivoltak már...
Amúgy a halászi "pályával" mi a helyzet rég jártam arra...? Olyan dolgot is hallotam régebben, hogy D.sziget-halászi közt akarnak vmi pályát. De nemtom ebből mi az igaz
Én is a páncélt javasolnám, nekem olyan van amit belinkeltél (Thor Quadrant, csak fekete) szerintem nagyon király, könnyű szinte észre sem veszed, hogy rajtad van, a felkarvédő meg nem zavar és nem is drága!
Sok sikert a vételhez!