!Betudom rugni a motort csak ha megint elkurálom az egészet akkor utána nézhetek, most ha alkalmazom azt a módszert amit a legelején alkalmaztam akkor vagy sikerülni fog vagy nem
!És ezért kértem a tanácsatokat köszönöm szépen!Tudjátok ez az elsö cross-om ezt is meg kell szoknom nem ugy van az h na puff most minden sikerülni fog először!Az ember sem úgy jött a földre h most puff tudott motorozni meg kell tanulni mindent igy ezt is!Nekem endurom van még mellette most az is egy másik kategória igaz h kicsi de azért megyeget szerényen!
Nézd meg a képeimet és megtudod h milyen motorom van ha nem tudod!
lenyújtod a jobb kezed,kicsi csuklód,nem összetévesztendő a csiklóval
szóval azt elfordítgatva kihajtod a berúgókart,gondolom tudod melyik az
.(nem a váltókart rugdosod Te?)NA ,szóval jobb lábikód talpát ráteszed,lenyomod addig a berúgókart(nem kézzel,lábbal)amig meg nem állik.A lényeg,most jön!Így tartva,nem nyomva a berúgókart,csak megtartva a szőrös vagy szőrtelen talpaddal,behúzod a dekompresszor kart,ekkor picit lejjebb esik a berúgókar(a pulzusod meg az égbe szökik
),ekkor szépen elengeded a dekompresszorkart és a berúgókart is felengeded teljesen,azt lenyomod,vagy rúgod ahogy akarod.Annak menni-e kell,ha minden baba.Igazából meg sem kell rúgni,mezítláb is be lehet indítani.Ennél okosabban leírni,lehetetlen,de szerintem má vagy 5cccööörr leírtam.Húsz kiló vagyok bármit berúgok,vagy ki,vagy szét
!Szerintetek?
!Mert ez még a kézi dekompresszoros most azt nem tudom hogy h kell akkor kezelni mert már megmutatták eddig 3féle képpen!Na most h melyik a jó azt nem tudom!
ismerem a volt tuljat,Zsoltit,verettünk Debrecenben
neki nem okozott semmi féle nehézséget berúgni a motort