Szóval ha érdekel gyere és nézd meg. Neked egy jó motor kell, nekem meg a lóvé
. Így akár mindketten jól járhatunk. Elérhetőségem megtalálod. Meg persze itt is előfordulok.
?! Annak ellenére, hogy elég fiatal vagyok nekem a túrázás áll közelebb a szívemhez, de a gyorsaság és a kényelem kombinációjáról sem szeretnék lemondani. Nameg ugye a benzincsirkémnek is ki kellene rajta bírnia nap 2-300 kilométert.... Ess úgy érzem veled is és Zorro-val is találkoznunk kellene, megtekintés céljából,de csak a jövő hónapban ,mert nyaralni kell mennem. A tiéd bírja a pályázást is?
örülök, hogy még nem felejtettél el
fasza klíma nélküli autóval
. Jó volt.
. Ahelyett hogy örülnél, hogy van végre egy jó motorod
. Az hogy egy láncszett újonnan (ugye?
) kb 50e huf az nem érdekel, csak olcsó legyen.
.
.
sajnos most nagyon kell a pénz
. Ha érdekel szóljál.
lehet a nagyszerviz miatt...
(nemsokára fel teszem hirdetni úgyis)
)
Pontosabban egyet megnéztem " véletlenül" de elkeseredtem, mert alaposan foltozott gép volt, elég ízléstelenül kijavítgatva. De nem adom fel. 98' utáni gépek érdekelnek, inkább de nem zárkózom el a korábbi két év modelljeitől sem...csak az olajfogyasztás aggaszt.
Mint mindenki mást is...( az itt olvasottak szerint)
, régóta olvasgatom a fórumotokat, mivel én is szeretnék egyet ebből a csodálatos Motorból, és jó hangulatúak a beszélgetéseitek ( először amikor rátaláltam a fórumra kb este 10- től reggel 1/2 4 ig olvasgattam az írásaitokat) . Szóval SZIASZTOK
. Inkább Csinálja Zsu ő ügyesebb
, mármint a fényképészetben. A többi oldalát nem ismerem
2. Tudja valaki az okát, miért nem megy a km-óra spirálom? (Levettem az első kereket amikor a teleszkópot javítattam) Lehet ott a tengelynél valami körmös okosság?
Zorro! Tudok adni matricákat, ha fényezni akarod. Ha nem jó a szín, számítógépes formátumban is meg van és ki tudod vágatni.
Kép: