.
, de te nem hallgatsz az öregre. Szerencse hogy legalább te megusztad és volt lelkierőd elengedni a járgányt. Én mindig ettől félek, hogy még a fa tetején se engedném el a mocit
), és balról egy mellékutcából simán kijött a faszi....... még felém is nézett, teljesen biztos voltam benne, hogy észrevett.......... hát nem pfffffff. Első-hátsó behúz-tapos......hát persze, hogy hol van múrva az úton :) a Francia suli elött........ Ahogy éreztem, hogy nem tudom megfogni kirugtam magam alól a gépet had suhannyon .....és hát suhant. A bal oldalán :(
, hogy a konzol egy belül helyezkedő passzív elem. túl sok pénz ért 20.000. Pár ezret hozzá dobok és veszek 2 db URH rádiót sisakeszélővel. Mennyit kért volna az egész, forgalomból kivont motorért? Nem riadok meg egy kis motorszereléstől, de jobban örültem volna a gyári alkatrésznek. Szerintem a bontós sokat kért. Ha évekig áll a polcon aztán kidobja, az jó neki? Nem sír a szám, mert kevés a pénz a motorra, mert sokat költöttem rá, de hülyének ne nézzen senki.
A bukógomba esetleg érdekelne.