... mert venni rá.. iszonyat drága! csak a konzol 43e ft + a 3 doboz egyenként 25e ft
Ugyanakkor holnap jön az aksi meg a fékbetét és minden szuper lesz:D Remélem!.. Ám észrevettem hogy aksi nélkül járkálva azt közli velem a motor lelke hogy az exup szelep nem műkszik:D menetközben felmegy a fordulatszám mutató 7000-ig és aztán mutatja újra az adott fordulatot:) gondolom aksi nélkül nem műkszik a servomotor
kb fél kg zsírt szedtem ki onnan, valamint nemgyőztem sikálni a fokozatérzékelő felületét mert ugyan tudtam hogy ott van valami meg azt is tudtam hogy mi .. csak nem találtam a zsír alatt
és szebb mint amikor a japcsik rátették
A műbőrnek nem kell annyira aládolgozni, a repedés pedig meg sem látszik rajta. Egy darab idomot beborítottam egyszerű műbőrrel, két telet a hó alatt volt meg se kottyant neki. Igaz árnyékban volt és a fekete cérna kifehéredett, de egész jó. Talán valami UV védővel kezelgetni kell, de olcsóbb mint a fényeztetét minden évben.
. A 6 literes fogyasztást meg már el se akartam hinni. Inkább hagyom a francba
! Köszi előre is a választ!
Most vettem champion (kicsit üszkebb/komolyabb/ az agyonszopott hiflofiltro-nál ;) ) olajszűrőt+levegőszűrőt mindössze 4300ft-ért
Meg 4 lityi castrol actevo 20w40-es olajat 5600-ért
Persze ezt is jogosítvány nélkül
Előre is köszi!