elgurultam a bankba- nekem volt a leggyorsabb járgányom a parkolóban
.
.
szar volvok meg bmw-k között
. Holnap meg megint döcöghetek a 75 lovas csotrogánnyal
ki kellett vennem !3! nap szabit, hogy szabadra szervezzék a 11.-émet... a főnököm 17.-éről meg hallani sem akar...
De attól még hogy én nem megyek, Ti mehettek. aki meg ráér 11.-én is, azt meg szeretettel várom, és mehetünk együtt valamerre! 17.én meg találkozhatunk Veszprémben valahol meló közben... Max felrobbanik majd az agyam, hogy kimaradok a jóból...
Szóval ha valakinek jó mégis a 11.-e, az csörömpöljön rám, vagy dobjon egy mailt! Köszi!
Gyári, csak kicsit megberhelve. És van benne E betű. Legalábbis benne maradt. Ha jó hangja lesz akkor a karbon eladós lesz. Remélem lesz idő kipróbálni ,de legkésőbb hétvégén teszt lesz.
.
pénteken viszi vizsgára a vasat. Szóval lehet neked kéne kicsit a sarkadra állni (már ha lehet) mert úgy tünik páran azért csörtetnénk feléd.
Kiderült hogy melózok 17.-én nappal...
Ha nektek megfelelne, az nagyon jó lenne... Persze ha nagyon nem jó, akkor maradhat a 17.-e, csak elég nehezen fogom tudni átszervezni!
)
Remélem tetszik majd mindenkinek. Ha valakinek jó a 11.-e is, akkor szóljon, és bejárjuk az útvonalat! Így ha esetleg nem tudok 17.-én menni, és van igény rá, lesz aki vezesse a csapatot. Megpróbálok szervezni 17.-ével kapcsolatban, de nem ígérek semmit...