.
.
. Majd a robogósokat nem számoljuk
.
.
Szoval mit lehetett ott csinálni?
meg a kisértés se lenne olyan nagy. A H.ringről ugy jöttem be a városba mintha még mindig a ringen lennék
Ma meg Csobánkánál egy uthibában éppen gázt adtam és jól megcsuszott a hátsóm.
Ugy tudom Honda nap is volt, nem?
volt mögöttem egy srác egy 250-el
Super volt a pálya még nekem is megolvadt egy kicsit a gumim, ami marha nagy szó!
, bezzeg ő ott volt vagy 6 futamon, dehát reggel 7 kor még annyirra regisztrált az ember ahányra akart- szoval ki korán kell aranygixeren mehet!
- legalább is Jankára állt.
Én is voltam tegnap a Bakonyban, ma meg kinézek a Hringre ingyen motorozni, ha nem lesz tömeg. Nem jössz a robogoval: Hadd pukkanjanak meg a méregtől a sportmotorosok
?
nem lett akkora a kár, mint amire számítottam, ami törött az hegeszthető, a fényezést meg amúgy is meg kellett csináltatnom. Szétszettem a paripát, semmi baja, én is alig hittem el, hogy így megúszta
Csak a vállammal van gond... Injekciózni kell... de csak javulgat... remélem 1-2 hét múlva megint motorozok
Lehet hogy inkább olyannal kéne odamenni?
. A bal csízmám szépen kopott a kanyarokban. A jobb oldalin csak a koptató
.
Szóval van mit tanulni.
Oké tudom nem fogyasztasz alkoholt a mondataidból ítélve utálod rendesen! De fölöslegesen degradálod a tudásod szerintem..... merthát ugye a tudás mindig egy másik alternatíva tükre vagyis te is " tudsz" mindent csak lehet hogy olyan környezetbe kerülsz éppen ahol erős a tükör "képe". De különbenis hagy már ezt az utolsó című "szarságot"!
Motorozz oszt kész úgy a hogy akarsz és úgy ahogy tudsz. Pont - ennyi!
Ja tényleg a madarasi gyüli tény hogy nem a piálásról szól kicsit extrémebb és rövidebb intervallumban működik de a haveri része azért áll mint ahogy Bajszos mondta.
Remélem mihamarabb csatlakozhatom hozzád hozzátok oszt ha lesz idő kivesézzük ezeket a témákat!