és megyek intézem a motor átírását meg minden sz@rt.
De, hogy megnyugatassalak lehet, hogy most csinálja a szalmabábút, hogy veled wodoozhasson.
Én azért nem aludnék nyugodtan ezek után.
)
De talán külföldről annyira nem veszélyes a dolog... talán
Én csak ezt tudnám hozzá tenni!
már találtam ilyet,de ez nekem személy szerint úgy tetszene, ha egy r6-os undertail lenne a gépemen.
)
De ha látnád akkor eldobnád magad annyira szar a hátsó tárcsa. A fék már asszem összekopott vele,de inkább minden legyen rendben a géppel.
!Jóbb a borzasztó vég ,mint a vég nélküli borzalom!
Nekem egy 8 éves kapcsolatom ment a levesbe 2 éve.+ lakás,kocsi+ miegyéb,de úriember midig emelt fővel viselje a vereséget is.(Tehát sz@rjál rá!)Chris jóóóóók a képek!Bmiki vannak már fejlemények?Zsu kézcsókom.El él még az asszony?
.Az első az pöppentyű de a hátsó elég gyatra. Olyan érdes mint a fűrész helye.
.
Na nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Ebből 2 pipia a olaj (wd40) és az erősítsés. De asszem az még el kell.
Elméletileg most volt komlett kuplungcsere a gépen és gyanakodtam a visszahúzó rugókra de semmi. Majd elviszem egy hozzáértőhöz. Bár engedtem a holtjátékon és így könnyebb. De kezdem megszokni.
.
)
(gázelvétel mellett
)
. Persze ha tréül alakul a vége.Gondoltam, hogy ha esik az esső mindenki itt fog tobzódni. Azt mondtam ma a kolléganőimnek, hogy kokemény leszek mint Fekete Pákó és gurulok egy lazát.De mégsem voltam az mert most jötttem haza és a macska nem szereti a vizet, de főleg én nem.
2x kérdeztem és sajnos eddig nem kaptam választ senkitől.
A haverjaimét meg hiába nézem -vstrom meg gixer...
Aztán, hogy áll a rendelés? El lett küldve a levél, vájuk az észrevételeket.
Tovább, engem is vonzott as zámlap nagyon jól nézett ki de a mérföld valahogy nekem is elvette a kedvet.
Ha valakit érdekel a téma a Feri épp arrol beszél a tévében hogy mindenki hibás mert nem dolgozik eleget nem fizet eleget,és nem nyeli le a reformoknak nevezett totális lehuzást,ezért mindenki mennyen a p@csába(ezt nem mondja de ezt gondolja)
És akinek motorja van az igenis fizesse ki azt a laza 40000-res adocskát ami kijár neki és ne sumákoljon hanem fizessen mint a kutya