de itt van még1* plexi
neeem nem gyerek munka nem zsákmányolom ki szegénykét bármit is gondoltok imád motort mosni
ha pedig teljesen a plexi mögött van a sisak akkor még szélzaj sincs ami elég furcsa érzés tisztán hallani a motorhangot, szal nekem bejön. ami kicsit furcsa ugye a plekó formájából adódóan inkább a sisakról nyomja el a szelet nem az emberről így kicsit a vállakat be kell húzni de abszolút nem kényelmetlen. nálam eddig 5*
. képeket majd csinálok holnap világosban is meg tiszta motorról
ja meg úgy hogy a fóliát már leszedtem a plexiről mert még rajta van :D
Ma (hétfő) mentem befelé az üllőin, (sajna kocsival) és mi ment el mellettem? Igen! eltaláltátok! Valóban, egy ezüst narancs Cat!
Kb. 17:45-kor. Esetleg közületek valaki? Majd megszakadt a szívem! Nem baj! Kedden kiveszik a varratokat a kezemből, le a ponyva, mosás, láncspray, és hajrá!
Helló Mindenki! A nyuggerek és a szoptatos anyák
Holnap jön valaki Ujszilvás felé?Kb 10 körül számom 06 30 202 55 08
fuck
) de majdnem végig 8000-12000 között használtam a gépet. ílyen használat mellett 300 km-nél villant ki a lámpa és 310nél tankoltam ha jól emléxem 17L-t egyébként a legtöbb amit beleraktam az 340km volt tankolásig akkor 17,4 ment bele. Azt azért megjegyezném hogy a karbi szinkron az egy munkafázis utolsó lépése tehát ha karbi szinkront csinálnak az nem csak magából a négy karburátor behangolásából kéne hogy álljon hanem a szívó rendszer teljes átvizsgálásából (légszűrő szívócsonkok légszűrő airbox stb....) rossz szelephézagokkal szintén nincs sok értelme karbiszinkront csináltatni tehát mint mondottam a szinkron mindennek a vége amolyan kis finomítás a motoron, ami persze fontos és szükséges.
Frenky ismet faszak a kepek.
Ma is kerultunk egyet melo elott.(igaz kestem is)Ma is meg tegnap is rekord fogyasztasom volt.Nagyon kicsit volt tobb mint 5 liter szazon.Pedig pont a multkor mondtam hogy meg nem produkalt enyit.Ja es ket szemely volt.