Ha tudjuk, hogy túra van, akkor talán odaérünk!
Hogy milyen bandafőnök lennék, hát MAFFIA!
A spórolásban igazad van, de kurva lusta vagyok.
A közös mocizásról lehet szó, de hétvégén( gyengébbek kedvéért SZO. ill. VAS.) komoly betonozás
, előtte lehet!
Időben kell elindulni,nem amikor a többiek hazaértek!
Amúgy milyen bandafőnök lennél?
Ja van 1 tippem hogyan tudnál többet tankolni a mociba:Na szóval biciklivel járj melózni,és amit megspórolsz gázolajlóvét az astrán......................NA? SZÍVESEN
Örülök hogy 1ben maradtatok! A hosszú7végén kéne 1közös túra!? Mondjuk Ausztria?
Norbi had örüljön /tudod?/
Ma 3-ik lettem a ZX-kupán, open kategóriában.
De ahhoz 1000-es motor kell vagy legalább is stabil 2:05 a Thundercattel.
De ha mondjuk 30 fok felett pályázol akkor hamarabb eléri a végét.
Haver megvette a hátsót 20 000Ft-ért. Szóval ilyen állapotban volt. Az mondjuk jó gumi. De kemény pályázáshoz kevés. És ez alatt nem az 1:55-öt értem. 2:30-as körökkel is túl lehet melegíteni egy hátsó gumit. Pláne 1000-es mocival.
Szerintem marha könnyen kihűl. Én 3 éve csak használt pályagumikat veszek. Utcán simán elmennének 4-5000km csak sajnos a pályán hamarabb kinyírom az oldalát. De egy 600-on utcán szerintem elmennek egy szezont. 30-40000Ft egy pár. Olyan biztonságérzetet adnak mint semmilyen más gumi. Nemrég volt egy kisebb afférom egy autóssal. Elöl D209GP Racer. Olyan stopiet nyomtam vele reggel 11 fokban, hogy még most sem hiszem el.
Megnéztem, a gumi éppen csak langyos volt. Pilot sporttal ez TK lett volna.
Én tom hogy jó gumi az R1-en csak azt használom!
Én csak ezt tom ajánlani Norbicának me" más gummal még nem nagyon mentem.
Csakhát.......................ki tudta eddig hogy a macsekon milyen?,!,
De mostmá" tudatosult hogy jó!
Kösssz!
Szar az ilyet hallani.En nem ismertem,viszont ocsemnek haverja volt.Allitolag 180-nal kiegyenesitette az egyik kanyart.Igazabol nem volt egy nagy kanyar,inkabb csak egy iv.
jó is,de ha lekopik ő is használt pályagumit tesz már fel,az egy jó gumi,kb a pilot poverrel egy szintű
Ja ha esetleg lesz olyan 7vége mikor Gyurika nem másnapos/ezt a bogyaműveké" kapta/
!
bogyaműveeeek? A gabikadepót! Jobban szeretem
Esetleg valakiiii......PIRELLI diablót használ cicuson? Norbikának az kéne!? Vagy NEM
Az en kis dragam lehet hogy karcos meg nyulott a lanc,de olyan mint ha testreszem lenne.
Csak olyan kor valik el tolem ha olyat csinalok amit Guen emlitett,kanyarban bohockodok
miért is? valahol lemaradtam? egyébként jól vagy?