hány km kb ez az ausztriai rész míg eléri az ember azt a részt ahol érdemes motorozni?
De mindenképp valami kajálós motorozós napot kéne tartani
.Olasszal kapcsolatban mi ahelyzet oda készül valaki vagy mentek?
,utánna kezdek rohangálni(totyorogni,Guen szerint)
(Guen tudod miről beszélek!Az útvonal ok,de a többi kicsit sántít.Aki jön lesz,aki hoz esz így lenne pontos a fő majom bőgése
Részemről a hely az tök mindegy,mert motorozni nem tudok,lényeg a társaság
Guen hova tűntél a lével?Miki? Speede?Chris hol a gyászba vagytok?Motoroztok vagy csak verytek a tökötöket
?
El nem fog szagos lenni egy hideg pince mélyén,munka nélkül de cserébe veszek 1 benzinmotoros láncfűrészt,amivel elvágod a motorodat tartó pókhálókat
Annak ellenére, hogy nem nagyon jelentkeztem, figyelemmel kísértem a történéseket, hogy kiből nagyjából mit váltott ki a program indítványom. Már aki reagált rá... hozzáteszem nem sokan.
Először is tisztázni szeretnék pár dolgot a félreértések elkerülése végett. Az útvonal tervezésekor nem kevés feltételt kellett szem előtt tartanom, így sajnos senki köré nem tudok túrát szervezni, mert tuti mindíg lesz valaki aki aszongya tőlem ez van a legmesszebb menjük feléjük. Ez az egyik... a másik pedig a TÚRA kifejezés.
Ugyanis a bandázásnak vannak különböző fajtái:
- közös gurulgatós (max 110-130ig), bandázós beszélgetős, programon résztvevős
- közös bandázós, bográcsos, iszogatos, sátorozós
- góóószt rájderes uccán száguldozós, térdelős (csak profiknak)
- versenypálya látogatós, térdelős, nézegetős
nos én úgy érzem, a csapaton belül eléggé el van szórva a tudásszint, így egy nagyobb csapattal az uccán térdelgetős verzió nem teljesen kivitelezhető, mert ebből csak kesze kusza cucc lenne
És akkor összegezve. Én nyitó TÚRÁT szeretnék szervezni, szerettem vóna, ami az első verzióróószóól, és nem pedig az iszogatós, kis térdelgetőst beletűzve. Én úgy gondolom nem kell mindent egy lapra, napra tenni, így mindennek meglesz az ideje, az uccccán való térdelgetésnek a versenypályán való rugosásnak, a kajálásos bandázsnak és a túrázgatásnak is.
Tehát én úgy érzem félreértésekbe estünk. De ha ezt szeretnétek, akkor legyen. nyitó TÚRA törölve. És Spedeehőő illetve, Bmiki hő fogunk szervezni valami főzögetéses dolgot, ami 2 napos. Ezt viszont csak júniustól érdemes kezdeni, mivel még elég hűvösek az éjszakák a sátrazáshoz. Persze iszunk eleget. Épp ezért csak egy közös gurulgatós bandázós nyitó cuccot szerettem volna szervezni... de akkor jó legyen. Félretesszük a közös nagy bandázást egyenlőre.