Csak én erről halgatok mert tudom hogy baromság,de a mai napig meggyőződésem hogy az csak úgy tiszta külömben szétkopik a blokk
Micsoda faszság,na most őszintén?
Vagy olaj vagy mi a szar,Na mindegy lelked rajta ha szeretsz műanyagokat feszengetni meg csvarokat elhagyni
s találkozhatunk szemben egymással de utánna megfordulok s letollak mint bányába a talicskát
s ha nem érsz utol akkor lemeradsz
na ez valóban acélos
vicc volt
örülök, hogy megkerestél
szia
nono, nem társat keresek s nem tartok senkitől s ha egyxer nincs palim akkor nincsen csak öszinte voltam
s szeretem a tempót az bizti, lásd az exem
1000 hondával 2.04 bírt a ringen én azzal a motorral 2.25 az övé elég gyorsnak tünt, nekem nem ért le a fülem de a bukóm igen
az utólsó balos
ban s azért szeretnék catot mert az olyan nőies
na jó vicceltem
csak amelyik nő motorozik az picit fiús hobbit űz, van női kamion sofőr is s postás is s tűzoltó is
Két napig nem voltam aztán mi minden történik itten...
Phoenix persze lelked rajta aki szereti szedegetni az idomokat az tegye csak meg de pl ha jól emléxem nem említetted a friss olajat ami többet ér a téli elrakáskor mint az összes többi...
2 hetente beindítani meg tényleg hülyeség. Mennyit járatod? 1 órát mert ha kevesebbet akkor nincs értelme de egyébként meg mint minden járműnek ennek is a terhelés alatti melegítés az ami jót tesz nem az üresben járatás. Ha meg nem indítod be csak 10 percre azzal többet merítesz az akksin mint amit visszatöltesz..
Akksit kivenni megint csak értelmetlen. Be kell fektetni egy 5000ft os csepptöltőbe és ráakasztani a mocira, az majd rendben tartja az akksit nem a téli indítgatás. A motor hidegen veszettmód kopik neked nincs fűtött garázsod így gondolom van egy fasza kis 0 fokos olajad... na az nem fasza. Amig lehet hagyd békén majd tavasszal bepöffented. Ja igen még valami az akksihoz. Mint tanultuk középiskolában az akkumulátor egy kémiai folyamat részeként termel nekünk feszültséget. Hidegben ez a folyamat lelassul-- ebből az következik hogy az akksi nem megy tönkre csak a potenciálja csökken. Ha felmelegszik akkor a kémiai folyamat felgyorsul és az akksi megint jó. Ellenben ha a kandalló mellett tárolod azzal felgyorsítod benne a kémiai folyamatot és sokkal gyorsabban kinyiffan. Még valami nem csak a zselés hanem a savas akksit is kinyírja ha bizonyos szint alá csökken benne a feszültség ami nagyságrendileg 10,7 V. Ezalatt egy visszafordíthatatlan folyamat indul el az akksiban és tönkremegy.
Az meg hogy az akksisav kifolyik nem valószinű. Annak bőven van előjele amikor már kezdenek oxidálódni a saruk meg ilyesmi akkor lehet tudni hogy gond lesz az akksival, érdemes akkor cserélni. A teletankolás még a simson meg mz korában volt ajánlatos persze attól függetlenül hogy a cat nem valószinű hogy berozsdál kárt nem teszel benne így ez nem gond és legalább teletankkal kezded majd a következő szezont
Az hogy megmozgatod időnként az tényleg nem tesz neki rosszat azt meg lehet játszani mert némely szimering tényleg hajlamos a letapadásra. Na azt hiszem két napnyi kommentemet most bepótoltam