na de ébredjünk fel ne álmodozzunk. a bukógomba dologban egyenlőre nem tudok szavazni mert melóban vagyok meg egyébként is nincs otthon a moci
így azt rátok hagyom de mindenképpen kell nekem is meg fékfolyadék sapi és kéne. meg talán lábtartó. A posta költséget szerintem ha magyarországra hozatjuk akkor szét lehet osztani annyi felé amennyien rendelünk ahogy számolok az legalább 4 ember úgy már tuti megéri a gomba mindekinek mert ilyen ilyen áron magyarotszágon biztos nem kapsz bukógombát ilyen f@szát meg biztos
de komolyra fordítva a szót, általáb 10-15% okat szoktak adni, de ez változó, már ha adnak némi kedvezmény.
Kérdés, melyik mert ugye 2 darab is van, egy 4 inch es és egy 3 inch es ki mit mond? én már nézegettem saccolgattam, de véleményeket kéne kérni.
... hungexpoba, mivel fater haver téli surranóját le szeretném cserélni, egy motoros csimmára. Igaz fájó szívvel kell búcsút intenem neki...
... és meg is könnyeztetem, de talán túl tudom tenni magam rajta, ha meglesz a vertigo m.
Köszi.
A citrom vagy a narancssárga nyillal jelölt helyek közül az egyikre igaz?! (Ne nézzetek hülyének)