Na de majd kideritem majusban!
utanna vissza jovok egy kicsit pihenni
Vigyorogtam ma egyet mert pesten szakadt a hó közbe 8 ágra sütött a nap gondoltam felnézek az égre, hogy ugyan már miből is jön az a fehér hideg izé és meglepő módon csak egy kis darab felhő volt a nagy kékség közepén és erőlködött rendületlenül.
Nagyon remélem, hogy ez volt az utolsó próbálkozás és mostmár jönnek a 20-30 fokok.
... merre jártok?
A motor a Soroksári uti Yamaha World-ben állt egy évet. Amikor mindent összeszedtem rá és kész lett a motor megkérdeztem az ott dolgozó "havert", hogy :Gondoltad volna, hogy valaha elkerül innen ez a motor? Mire Ő:Biztos voltam benne. Annyit jártál utána meg annyit dolgoztál vele amennyit én még nem láttam.
Ez jól esett és utólag visszagondolva tényleg így volt. Ha a biztosítósra hallgatok akkor rögtön a bontóba tolom a motort(GTK-val fenyegetett). Ha arra gondolok, hogy gyakorlatilag "agyhalott" állapotból hoztam vissza a motort és az még ki tudja mennyi ideig róhatja az utakat akkor elérzékenyülök.
bar akkor senki nem jott szembe
Tehat kell szelep karbi ..na meg minden szep es jo...
vagy átvállaod, de ennél sajna ilyenkor nincs azaz ember aki belemenjem olcsóbban, hisz akkor még ő fizet
vagy nemt om.
Köszi Gabi az infókat, és a levelet a D2moto tól. Én készítettem egy kis számolást, amit táblázatban rögzítettem. Kb ekörül fog mozogni majd a rendelésünk FTban. A Ft deviza értékét a Nemzeti Banktól szedtem,de ez gondolom nem fix, változhat, de nagyjából ekörül fog mozogni.
Összegze. Ugye kitaláltuk Gabival azt hogy ne súlytsuk a másikat azzal akinek csak egy gomba kellene, hogy többet kell fizetnie a szállítás végett. Vagy csináljuk egységesen, akkor a 66 dolcsit 6al osztjuk, és akkor 1800 ft lenne a szállítás mindenkinek. Ezt döntsétek el. Hogy milyen számolással osszuk a szállítást, mert ugye így van aki 900 ftokat fizet 1 gombáért, és van aki 3000ret, lásd bmiki, aki bevásárolt rendesen.
A vásárlás további részleteiről később tájékoztatunk Mindenkiet. Ezt a hszt mindenki megkapja mailban is, hogy felgyorsítsuk a folyamatot!