szal a végsebességet fél tank benzinnel néztem, 134km/h óra szerint, 10250-10500as fordulat közt tilt az elektronika is meg már erő sincs több
jah és megvan az első "hajtós fogyasztási eredmény", 9liter/380km.Szerpentinre csak dacból mentem fel nem volt tulsok kedvem de ha már ott voltam nem hagyom ki...erre elején még minden ok volt a középső szakaszon a kedvenc kanyarjaimat egy 206os mögött töltöttem...
aztán az utolsó nagy kanyarban (uccsó visszafordító szentendre felé) amolyan TZRes belerongyoltam...csak egy valamit felejtettem el,hogy a TZR 3.ban 50-55öt megy ez pedig 80at...szal ráfékeztem még egy picit (éreztem sok lesz) majd bedöntöttem de éreztem hogy nem volt elég a fék...ráfékeztem kicsit hátsóval elkezdtem egyenesbe "huzni" a motort és elsővel is lágyan,mivel ez egy széles kanyar de a szélén ilyen törmelékes beton vagymi a fene van biztos voltam benne hogy megfogok rajta csuszni...de nem
szal szerencsére nem lett semmi,de kicsit elgondolkoztam és rájöttem hogy rohadtúl nem ismerem még a motort
szal csak ovatosan
jah és majré még mindig van, jobboldalon zavaróan sok
végre lesz cimbora és nem magányosan kell motorozni
hát igen
ezzel én is így voltam
de majdcsak eljön
éés neked is gratula az uj géphez
, aztán majd csak óóvatossan vele... kicsit harap
tetszik....!Szép sisakokat gyárt ez a Vemar!
nagyon BOLDOG vagyok
...de most úgy érzem mint ha az óra állna
...akkor vasarnap este hazaérek, és hétfőn vagy kedden le is ruccanok érte kecsóra....
már írtam neki levelet vipen xD
Jövőhéten mehetünk motorozni
Nekem az aprilia 100 km-en evett majdnem ennyit