Mindjárt megyek gályázni, de ez a rohadt eső megint esik. Tegnap is sok helyen felhőszakadás volt, még szerencse hazafelé jövet épp nem esett, így nem áztam el a motoron. Az ékszíjat és a fesz. szabályzót megrendeltem, úgy 2-3 hetet ígértek mire megjön. Taiwan messze van.
Hanem a csibe ideje lenne, ha nicket váltana , mert már elhagyta a sárga pihetollait!
Örülök , hogy nem lett bajod!
Egyébként is vigyázz magadra , mert ha baleset ér akkor agyoncsaplak!
Persze, hogy kiöntik, különben minden hozzáértő javíthatná, ha elromlik.
Most ha rosszmájú lennék akkor azt írnám, hogy : "ha a csárdában feszültségszabályzót árulnának, akkor Neked lenne egy raklappal!"
Mert így szép az élet , ha zajlik!
Nem úgy van mint a mozdonyban, hogy sétálgatok benne!
Azért nekem sem volt eseménytelen a beüzemelés, megnéztem a variátor hajtást és nagyon jól tettem. Az alig 2 éves tuning ékszíj ( Malossi ) teljes hosszában berepedezett a fogak tövében, keresztirányban. Még jó hogy nem dobtam el a gyári ékszíjat így volt mit berakni helyette.
Annyira kikeményedett, hogy hihetetlen, ellentétben a gyári még most 9 év után is hajlékony maradt.
A töltéssel még mindig küzdünk, a Tomi próbál megoldást találni rá, de ha nem jutunk dűlőre kénytelen leszek venni egy feszültségszabályzót.
Könnyen beszélsz, annyi kerékkel alattad.
Az előbb volt itt egy zivatar.
Jó egészséget neked is.
-Jó estét!
-Jó estét!
-Ellenőrzés céljából állítottuk meg, kérem a blablabla....
-Gondoltam, hogy nem beszélgetni szeretnének velem.
-De vicces kedvében van.
-Miért, nem szabad viccelni?
-Öööö, de.
-Akkor jól van, már megijedtem.
-Fogyasztott alkoholt mielőtt "erre" a motorkerékpárra ült?
-Persze, mindig megiszok pár sört előtte, hogy biztosabb legyen az úttartásom.