nem iszunk össze-vissza.....csak épp ami a kézbe akad ...Hát ment rá a sör rendesen....meg a bor is.....és valahogy elfogyott egy üveg pezsgő is
Na lépek.....reggel indul a gálya ...és ez úgy hiányzik nekem mint mókusnak az erdőtűz...
Jó éjt holnap este jövök
Igazábol nem bánatomban......
Meg dumáltuk a munkatársaimmal....hogy havonta egyszer összejövünk egy 7végi eszem-iszomra....azaz én főzök....ők isznak...és ha kész a vadpöri akkor meg próbálom utol érni őket az elfogyasztott sör mennyiséggel
ajjajj pedig ennek a végére kell járni majd kedden elszámoltatlak ezekután bánatodban tütükéztetek egész 7végén úgy látszik az országnak abban a szegletében mindenki ezzel töltötte a 7végét
Szia Csibe
Hu ez nagyon húzós 7vége volt...pénteken délután meg kezdtük a sörözést......ma reggelig Szarvaspöri....sőr és némi borocska..na meg a jó zene
Na lépek.....reggel indul a gálya
Jó éjt
Finom is.....2dl híján 2lityi vörösborral főztem meg
Kaposváron volt egy kisebb banzáj, veteránkiállítás, BMW tali, Mókus, meg valami tűzoltósági bemutató
Meg dumáltuk a munkatársaimmal....hogy havonta egyszer összejövünk egy 7végi eszem-iszomra....azaz én főzök....ők isznak...és ha kész a vadpöri akkor meg próbálom utol érni őket az elfogyasztott sör mennyiséggel
Jó képek lettek.
Nem vártam meg a sor végét a dokinál....majd kedd délután.
Rengetegen voltak a váróban.....és mind a sok ráérős nyögdijjas
Hu ez nagyon húzós 7vége volt...pénteken délután meg kezdtük a sörözést......ma reggelig
De faca volt