Délelőtt jöttem hazafelé és már eléggé óvatosan kell motorozni mert a fagyos részek csúsznak rendesen. A buszmegállók környéke meglehetősen veszélyes tud lenni, bár az autók kipufogójából kicsepegő kondenzvíz is szépen ráfagyott több helyen.
Leszek ám....de majd ugy csináljuk hogy egy csapatba kerüljünk....és mutatok pár nagyon klassz dolgot :)
verhetetlenek vagyunk
Nyugi...ne félj a téltől...én sem félek,és én is motorral járok dolgozni. Ma is faja jeges volt az út....fostam is rendesen mikor dobom el a marhabőrt....de sikerűlt nem elesnem
lassan megérem azt hogy jobban motorozom télen mint nyáron....mert eddig akárhányszor le tört valami a mociról...az mindig nyáron történt...a téli esés meg nem volt eddig nagyobb gond mint egy balos irányjelző....de azt is megfaragtam és jó is.
A blokkot így szét kell szedni. Hozzád mennyi idő alatt érnék ki, kitavaszodna azt hiszem amíg kitolnám addig.
Ide is majd egy óra volt a tolás.
annyira oda van szegény pára? Hozd el...tavaszig nekem is van időm....én is össze rakom neked,és még ha jó is lesz....talán vissza is kapod
A simsonom szana - széjjel van, remélem a "szerelő" még a tavasz beállta előtt összerakja vagy összerakatja. Oda sem viszem többet.
Ugye okos ember a más kárán tanul de Én a sajátomból.
Te rossz erkölcsű lányfuttató! Hány éves vagy Te ?
Finoman óvatosan, vazelint használva.
Panaszt ne halljak a beosztottakról