Rá se ránts, majd hívjuk a piócás embert!
Vagy főzök egy jó hagymás babot főtt tojással, abból egy szippantás és még a könnyed is kicsordul!
Mindig ott vagyok ahol kevesebb a Ping,és nincsenek túl sokan.Általában este 10 után aprítom őket,meg ők engem
Megvárunk!
Az előbb akartam menni Thapoltzára motorilag, de megint esik! Pedig az előbb már felszáradt.
Maradok!
Ahhoz meg jó idő kell.
Satás a vinyó egyébként, 250 Gb, 6 részre van particionálva.
Kint állnak e a lányok az arrafelé vezető úton? Mert akkor elrongyolok a a komresszornak való motorral a 7végén
Pálinkás jó estét antialkoholisták!
De azért Csibe remélem jól vagy!
Igyál rendesen de csak mértékkel, mert nekünk nem marad!
Nyugi...a Bandita megoldja,ügyes ember.Te meg higgadj le ha nem akarsz gépházad is cserélni mert én annó azon vezettem le a mérgem egy apró hiba miatt. Amúgy meg lófütyi a füledbe amiért felénk se nézel!
lettem, ez után K.O. lett a gép teljesen. Újratelepítettem teljesen és ezúttal már óvatos voltam, csináltam mentést is. Ment is szépen a maga útján minden amikor is tegnap mégis találtam egy régi mentést a gépen aminek csak annyi baja volt hogy a villámcsapács előtti alaplappal készült. Kíváncsiságból felraktam és kicseréltem a meghajtókat, majd erről is csináltam mentést. Az indításkor behalt a masina megint és már a mentéseket sem tudtam visszaállítani mert 98%-nál kiírta hogy valamilyen hiba miatt nem tudja befejezni. Na ekkor már eléggé zilált lett az amúgy stabil idegrendszerem és újra kellett telepíteni megint az egészet. A mentőprogram amúgy folyamatosan hibát jelez a vinyón, de nincs semmi amire kimásolhatnám a rajta levő temérdek adatot és végre teljesen lecsontozhatnám ezt a vinyót. Rettegek mikor mondja be az unalmast megint. Röviden ennyi a gondom csak.
Neki volt 2db.